EA Play i Los Angeles!!

2016-03-31

Ibland har man en sån där riktigt bra dag, en dag när allting i livet bara klaffar perfekt och idag var en sån dag!

När jag kom till jobbet väntade ett mail från vår Product Manager... Det visade sig att mitt namn hade kommit upp under en diskussion ang. personer på företaget som skulle vara passande som "spokesperson" framöver! Tydligen tycker de att jag "har varit strålande på employer branding" och han undrade därför om jag skulle vara intresserad av att ta lite mer ansvar vid framtida intervjuer.

Hallå, ja! Självklart är jag intresserad, det är ju sånt här jag tycker är riktigt, riktigt roligt! Jag tackade självklart ja direkt och hade ett sånt där fånigt leende under hela förmiddagen ^^

Efter lunchen knackade Nils mig på axeln... "Du, skulle du ha tid att hänga med till EA Play?", undrade han med ett leende. Först fattade jag inte riktigt vad han ville, så jag svarade lite tvetydigt ja... "Kalas, då behöver du se till att du har ett giltigt pass!". Då klickade det för mig! Han ville att jag skulle följa med till Los Angeles!!! Men hallååå, vilken dag!

Jag var som ett barn på julafton resten av dagen och när jag kom hem korkade jag upp en champagneflaska och skålade med min älskade!