Grand Hôtel Weekend!!

2016-03-19

Vilken fantastisk helg vi har haft! Vi lyxade till det och tog in på Grand Hotel för en miniweekend!

Vi tog en tidig dag på jobbet och checkade in på Grand Hotel strax efter 15. Vilken lobby och vilket bemötande, jisses vilken skillnad det är på hotell och hotell. När vi kom upp till rummet bytte vi om till badkläder direkt, sedan pinnade vi ner till hotellets SPA-avdelning. Herregud va mysigt det var! Inte speciellt stort, men oh så lyxigt det kändes!

Ett dopp in den varma poolen och sedan ett par minuter i den fantastiska ångbastun! Vi varvade mellan dessa i 2 h, samtidigt som vi mumsade på frukter från fruktbuffén. Jag kan inte påstå att det var speciellt svårt att slappna av och koppla ifrån...

På kvällen hade vi bokat bord på Verandan och där avnjöt vi en härlig middag. Vi beställde in varsin kallrökt röding med syrad grädde, äpple, vattenkrasse och regnbågsrom till förrätt. Sedan fortsatte vi med varsin Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon och gröna ärtor. Husmanskost är verkligen underskattat!

Som den gottegris jag är, valde jag att plocka fritt från dessertbuffén. Allt från minicupcakes till pannacotta och cheesecake. Så gott!

Att få avsluta en dag som denna i en grymt skön säng var verkligen pricken över i:et! Underbart!

På morgonen ringde klockan redan 06:50... Varför? Jo, årets första F1-kval sändes live på TV. Det är inget vi missar! Att sen få glida ner till en grym frukostbuffé gjorde att dagen inte kunde börja bättre!

Vi satt på Verandan och njöt länge av både frukost och utsikt! Hämtade både en, två och tre tallrikar innan vi kände oss nöjda. Därefter var det dags att avrunda vår vistelse och checka ut, för den här gången... På återseende, Grand!