10 senaste åren - 2006

2016-03-18

SHG Open i Fredericia, Danmark.

Efter ett lyckat Dreamhack blev Les Seules intresserade och erbjöd mig en plats. Seules hade länge varit min dröm, det jag siktade mot... Självklart tackade jag ja! Relativt omgående åkte jag ner till Malmö för att bootcampa med tjejerna innan vi åkte vidare till SHG Open i Danmark.

SHG Open blev ett mediaevent för vår del snarare än en turnering, tyvärr. Vi gjorde otaliga photo shoots och intervjuer för både communitys och TV.

Netgamez i Nieuwegein, Nederländerna.

Efter Danmark blev det ytterligare ett bootcamp innan vi åkte ner till Nieuwegein i Nederländerna. Här var vi passivt stenade hela redan mer eller mindre. Aldrig har jag varit på ett så smoggit LAN i hela mitt liv ^^ Vi deltog i turneringen och gjorde ett par intervjuer, sedan var det dags att åka hemåt igen!

Hobbytronic i Dortmund, Tyskland.

Les Seules åkte ner till Dortmund i Tyskland för att delta i en av deras största mässor - Hobbytronic. Där hade vi ett stort bås där man kunde spela 5 vs 5 mot oss! Eventet var riktigt lyckat, men herregud så trötta vi var under hela vistelsen. Allt resande började verkligen ta ut sin rätt! Ont om sömn och för lite mat i kistan... När jag tillslut fick tag på en pizza med köttfärssås och spagetti som topping, åt jag som en häst! Få pizzor har varit så goda som den var då... sen att jag förmodligen hade tyckt att kartongen smakade som oxfilé låter vi vara osagt för nu ^^

RendezVous, Skövde.

Mysigast av alla LAN - RendezVous! Här måste man ha varit minst en gång, annars har man missat hur mysiga LAN kan vara.

Frankfurt, Tyskland.

Efter alla event som hade med Counter-Strike att göra, tog jag en välbehövlig semester till Frankfurt. Det kan hända att jag var lite kärlekskrank, ung och dum... Jag bokade flygbiljetter ner till Frankfurt, sa åt mina föräldrar att köra mig till flygplatsen 04 på morgonen (annars skulle jag minsann sova där) och sen försvann jag till Tyskland. Måste jag säga att mina föräldrar var mer än missnöjda med mitt beslut, speciellt med tanke på att jag inte ens hade ett telefonnummer som de kunde nå mig på? ^^

Nåja, nu gick det hela bra och vistelsen till Frankfurt blev avkopplande. Jag fick strosa runt på stan med nya bekantskaper, spela lite CS och besöka Alternate Attax private gaming-hus. Här fanns allt man kunde tänka sig - sovrum, kök och datorer, hähä!

Dreamhack Summer, Jönköping.

Plötsligt var det sommar och dags att kvala in till ESWC i Paris. Vi tjejer möttes upp nere i Malmö ännu en gång för att slipa på liret och den här gången var det rena, rama julafton! Jag hade nämligen fixat spons från Bringiton och med hjälp av Datorbutiken kunde jag åka ut till Staffanstorp och hämta upp fem stycket monsterdatorer!!!

Kvalet hölls under Dreamhack och Les Seules tog sig vidare utan att stöta på vidare motstånd! Platsen var vår och nu var det dags att börja förbereda sig inför världens största CS-tävling!

ESWC Paris, Frankrike.

Hela min CS-karriär hade jag haft som dröm/mål att vinna pengar! Nu hade jag min chans... Vi åkte ner till Paris för att delta i världens (för tillfället) största CS-tävling. Lag från världens alla hörn deltog och om man skulle visa sina skills någonstans, var det här och nu.

Det började dåligt och vi låg riktigt risigt till i gruppspelet. Vi tog oss dock i kragen och kom tillbaka start och gick hela vägen till finalen! Där mötte vi de franska tjejerna i BTB... Gissa vilka publiken hejade på ^^ När jag gick upp på scenen framför en publik om ~6000 pers, kändes det som att jag redan hade vunnit!

Play US, Världen runt!

Här kommer ett stycke historia i mitt liv som tillhör de bästa (och värsta) veckorna i mitt liv! Les Seules signade ett TV-kontrakt och helt plötsligt satt jag på ett flygplan till New York. Vi skulle spela in en TV-serie med namnet Play Us och nu skulle vi resa jorden runt med ett filmteam! De här veckorna kräver dock sitt egna inlägg och kommer lite senare!

Dreamhack Winter, Jönköping.

Numera hade jag lagt det seriösa CS-spelandet på hyllan, men jag svängde ner till Dreamhack för att möta upp mina gamla vänner i SWW! Allt var precis som vanligt och enligt traditionen blev jag tejpad ännu en gång! ^^