10 senaste åren - 2005

2016-03-17

För att förstå hur allting började, behöver jag dock backa ett par månader till -04. Det hela började med dessa knäppa töser i SWW! Vi spelade CS tillsammans för skojs skull och skrattade så vi grät när vi lirade på kvällarna. Det hela tog dock en annan väg när vi i slutet av -04 skickade sponsormail i hopp om att få låna ett par skärmar till kommande LAN.

OptiHack, Göteborg.

Otroligt nog fick vi svar på ett av våra sponsormail och ett företag i Göteborg var intresserade och ville veta mer. Vad gjorde vi? Vi åkte ner till Göteborg, ringde vår kontakt och sa att vi ville träffa dem. Han blev så snopen och imponerad av vår kaxighet, att han i stort sett signade oss på plats! Därefter rullade sponsorerna in. Under Optihack landade vi även de som skulle komma att bli vår huvudsponsor - datorbutiken.com. Några dagar senare hade även signat kontrakt med Samsung vilka försåg oss med TFT-skärmar!

LAN hos Datorbutiken, Staffanstorp

Datorbutiken bjöd in till LAN i sina lagerlokaler nere i Staffanstorp. När de öppnade dörrarna åt oss blev vi överraskade med varsin komplett gamingdator! Där stod de, uppradade på ett långbord, bara till oss!

CPL Barcelona, Spanien.

Jag vet fortfarande inte hur det gick till, men helt plötsligt satt vi på ett försenat plan ner till Barcelona! Vi skulle delta i en av världens största CS-turneringar, CPL. Flyget var försenat redan i Stockholm och när vi kom fram till Milano för vårat byte, var det bara att springa genom flygplatsen för att hinna med nästa flyg!

Mitt första event ever blev alltså världens största CS-turnering. Vi placerade oss på 5-8e plats, men oj vilken erfarenhet det var!

RixHack, Göteborg.

Bara ett par dagar efter vår hemkomst från CPL, åkte jag ner till Göteborg och årets upplaga av RixHack för att möta upp tjejerna och de goa grabbarna!

Studenten

Mitt i allt spelande var det dags att ta studenten också! 10 juni -05 sprang jag ut, först av alla, och sjöng om "Studentens lyckliga dagar"!

Dreamhack Summer, Jönköping.

Efter studenten kunde jag spendera otaliga timmar på CS och LAN. Först ut var Dreamhack Summer!

LAN hos Datorbutiken, Staffanstorp.

Det blev även en sväng till Staffanstorp och Datorbutiken.

EYEBALLERS Bootcamp, Jönköping

Teambyte och under senare delen av året tillhörde jag EYEBALLERS. För att förbereda inför turneringen på Dreamhack åkte vi ner till Jönköping och bootcampade på vårat egna Internetcafé!

Dreamhack Winter, Jönköping

Första turneringen tillsammans och vi sopade golvet med tjejlagen som var på plats! Vi spöade tom. Les Seules, laget som ansågs vara världens bästa tjejlag för tillfället! Lyckan hos oss var total och vi firade vinsten hela helgen!

Acer Ferrari

Efter att ha hjälp Datorbutiken med en hemsidedesign, fick jag en Acer Ferrari som betalning! Gissa om jag var stolt ^^