Att fylla 29 år!

2015-12-15

Tänk att det kan vara så mysigt att fylla år! Jag tror Johan räddade mig från min stundande 30-årskris, för att fylla 29 kändes hur bra som helst!

Jag vaknade av att Johan steg ner från sängen... Jag hörde hur det började skramlas med stekpannan och prassla med paketpapper, sen kom doften av bacon! Han ropade ner mig och där väntade äggröra med perfekt steka bacon och en stor kopp av mitt favoritte! På bordet låg två presenter och han tittade på mig med glittrande ögon.

"Öppna den stora först! Det här är nåt som du verkligen vill ha, men ändå inte!", sa han stolt!

Och han hade helt rätt, på pricken faktiskt! När jag rev loss pappret tittade en stor och gosig Beagle på mig! Åh som jag vill ha en liten Beagle-valp... De är ju bara för söta! Därefter fick jag öppna det "riktiga" paketet och gissa om jag blev glad - ett set med Global-knivar! Äntligen, som jag har trånat efter dem! Han är bara för underbar ibland...

Under dagen på jobbet grattades jag av både den ena och den andra. Dessutom kom det ett chokladbud med ett något ironiskt kort - "Grattis på födelsedagen din lilla skit!"

På kvällen när jag kom hem fick jag order om att lägga mig på loftet och stund. När jag tillslut var välkommen ner väntade en tårta bakad med så mycket kärlek att jag mitt hjärta slog ett par slag extra. Johan bakade tårtbotten redan dagen innan och förberedde fyllningen, nu hade han dessutom dekorerat den med mitt absoluta favoritgodis!

Summa summarum, en riktigt härlig födelsedag!