Generaliserade integraler...

2009-05-22

... visst låter det väl alldeles underbart, som en bal på slottet?! Så har min dag sett ut iallafall, den har bestått av diverse Maclaurinutvecklingar och integraler och inte blir jag klokare för det ![:P](/img/smilies/wink.png) Det är bra krånligt att bara dra vissa slutsatser å "se" vad saker å ting går mot. Fast jag tror iofs att jag lärt mig nåt idag ![:)](/img/smilies/happy.png) Det är alltid bra, eller hur?

 

Även 3D-projektet är "klart", det är bara renderingen som återstår... Det går väl inte snabbt direkt, så det ska få stå på över natten så får vi se om det är klart när jag vaknar imorgon. Det innebär nog att jag måste försöka sova lite längre än vanligt ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Sen blev det ganska misslyckat ikväll. Vi hade bestämt oss för att gå på bio - Änglar och Demoner (vi hade kollat på nätet och sett att mer än hälften av platserna var lediga), så när klockan närmade sig 21, möttes vi upp utanför bion. "Glöm att det finns några biljetter kvar!", suckade Emil... så typiskt! När det tillslut blev vår tur i biljettluckan fanns det tre platser kvar, tre stycken längst fram och längst ut på hörnet ^^ Nej tack sa vi och gick hem igen! Vilken fredagskväll, eller hur ;P