Sandhamn!

2015-08-04

Idag var det dags att åka ut till Skärgården och Sandhamn. Jag har varit på Vaxholm förr, men känner att det är lite för "turistigt". Så, den här gången hoppades jag på lite mer skärgårdskänsla även om Sandhamn nu ska vara skärgårdens Stureplan.

Båten gick från Strandvägen, så det var bara att ta den korta promenaden och hoppas på att vi fick en sittplats. Resan dit tog drygt 2,5 h och när vi kom fram hade vädret övergivit oss. Solen tittade fram då och då bakom slöjmolnen, men det var inte speciellt varmt.

Vi började med en god middag på Sandhamns Värdshus där jag fegade lite och beställde in Sandhamns Värdshusbiff med bearnaise, tomat- och paprikaconcassé samt pommes. Riktigt bra köttbit faktiskt, lagom rare, precis som jag vill ha den!

Därefter strosade vi bort genom den vackra tallskogen tills vi kom fram till en strandplätt där vi kunde vara för oss själva. Vi njöt av solen och det skvalpande vattnet och vips hade det gått ett par timmar. Så himla mysigt att vara försvinna bort så där ibland, ingen tid att bry sig om eller andra att anpassa sig efter. Bara jag och mitt hjärta!

Johan skulle bygga ett monument - det resulterade i en hög med stenar.
Jag visade hur det skulle gå till och kontrade med detta!
Älskar dig, hjärtat!