Löga Beach Party

2015-07-18

Det blev inte många timmars sömn inatt inte, fyra timmar närmare bestämt. Gud va trött jag var... När jag kom upp till köket stod Tina där och gjorde ordning sin frukost. Jag frågade om vi hade väckt henne inatt när vi kom hem, men hon var vaken tydligen. Hon hade legat med fönstret öppet och hört mitt hysteriska fnitter ^^ Oopsi!

Hon såg nog på mig att jag var lite trött, för hon frågade om jag skulle ha mig en återställare, en shot?! Jag tittade lite fundersamt på henne medan hon hällde upp en häxblandning i ett shotglas... "Här, drick det här! Det är bra för allt!", sa hon och log. Hon hade kokat ihop en nyttig ingefärsdricka som brände till gott i halsen, himla gott faktiskt! Så, nej... det var ingen riktig shot, bara en hälsoshot!

Vädret började så bra, solsken och inte ett moln på himlen. Men, när det var dags för oss att åka gocart smällde det till och regnet började vräka ner! Så himla typiskt! Men, grabbarna är inte speciellt mesiga, utan vi körde på ändå! Som tur var hann banan att torka upp lite och vi hade ett relativt torrt spår att åka på tillslut.

Den här gången hade jag inte en chans, det var ju Johans hemmabana. Detsamma gällde för alla hans kompisar som var med, vi var nog 8 st som körde tillslut! Så himla roligt dock, jag tröttnar aldrig på det! Efter 10 varv slutade Johan och hans kompis på exakt samma varvtid på deras bästa varv, så vi bestämde oss för att avgöra vem som var bäst av de båda under morgondagen i ett GP!

Vi hann lagom hem för att äta och ta en snabb tupplur innan det var dags att röra sig bort till Löga Beach Party. De härliga volleybollplanerna hade förvandlats till dansgolv och på scenen rockade diverse DJ:s loss under kvällen! Himla skoj att vi tog oss iväg, även om jag kanske kände att jag var ett år, eller ett par, för gammal ^^ När hände det?!