Mysigaste sommardagen hittills!

2015-07-02

Alltså, efter att ha tittat på det kommande vädret i veckan, kände jag mig bra bitter som inte hade tagit semester. Onsdag, +28 grader och strålande solsken... och där inne satt jag, framför datorn på jobbet ^^ Vädret för morgondagen visade +30 grader och inte ett enda moln på himlen... "Johan, vi ska inte ta ut en semesterdag imorgon, det ska ju bli helt amazing väder?!", sa jag med ganska övertalande röst (inte för att Johan behövde övertalas). Han tittade lite på mig, kikade på vädret, tittade upp på mig igen och log brett, "Klart att vi ska!".

Sagt och gjort, torsdagen skrevs in som en semesterdag och vi vaknade till årets, hittills iaf, varmaste dag! Vi packade strandväskan med handdukar, solkräm, högtalare och melon, sedan promenerade vi iväg mot en tom park på Djurgården. På väg dit hann vi med en varsin glass medan vi strosade längst Strandvägen... SÅ himla mysigt!

Vi stekte i solen och njöt av den härliga utsikten och smaskade på melonen, men när magen började knorra gick vi bort till Villa Godthem, en mysig liten restaurang med uteservering. Där beställde vi in en stor kanna med isvatten och lite mat. Mätta och belåtna gick vi hem igen. Där bytte vi om och åkte iväg till Tantolunden för att spela lite minigolf! Jag förstår inte hur vi kan spela så lika... Det är jämt till sista hålet och det hela slutade lika ^^

Kvällen avslutades med mys i soffan med varsitt glas rosé och jordgubbar!