Kolbäck 3-1 Norrköping

2009-10-11

Klockan passerade 11:30 och KFUM-bussen satte sikte mot Katrineholm där vi skulle hämta upp T. Därefter väntade drygt en timmes bilresa innan vi kom fram till Hallstahammar och hallen vi där vi skulle spela säsongens första match.

 

Vi kom fram ganska tidigt, så vi bestämde oss för att ta en promenad runt den lilla sjön som låg alldeles intill. Det var underbart väder, så det satt inte helt fel efter att benen stelnat ^^

 

 Höstpromenad innan matchen och sedan McDonken på väg hem ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)

 

Hallen var kanonfin, inga dryga lampor i taket som bländade en, utan de satt på sidorna, vinklade in mot plan och gav ifrån sig ett svalt och inte allt för skarpt sken. Perfekt!

 

Vi bytte om och började värma upp. Lite halvtaskig uppvärmning från min sida, allt gick väl inte så bra som jag önskade... Vi spikade in och servade lite, sen var det dags att ställa upp på plan och matchen var igång!

 

Första set var oförlåtligt, en katastrof ^^ Boll efter boll gick i golvet och vi förtjänade knappt poängen som vi fick i det setet. Andra setet gick desto bättre, iallafall en liten stund. Vi ledde med 5-9 innan domaren blåste av - vi hade fel servare. Kaos, kaos, kaos... Tränaren hade vänt på två spelare redan från start och de stod nu på helt fel positioner. Helt plötsligt kunde ingen någonting och vi tappade våran ledning till 21-9 i underläge ^^ KATASTROF!!!

 

Jag tappade humöret såpass att jag blev utbytt i slutet på andra set ^^ Tur var väl att jag fick sätta mig på sidan, annars hade det nog hoppat grodor ur munnen! Tredje set var jag dock tillbaka på plan och den här gången såg det bättre ut. Dags för mig att serva - 10 servar på raken ^^ Då ledde vi ganska fint måste jag säga, bra set vilket vi också vann.

 

Fjärde set var vi lika fastklistrade i golvet som i första set. Snart blåstes vinst till Kolbäck och första matchen förlorades alltså med 3-1... surt, för jag tyckte verkligen inte att motståndet var så bra ^^

 

Tyvärr bjuds det inte på några matchbilder... Det blir kanske några från nästa helg då vi spelar hemmamatch mot Hallsberg! Då får Emil å Blondie följa med å knäppa lite kort ![:D](/img/smilies/grin.png)