Medieteknikdagarna 2015

2015-03-25

Den här månaden har verkligen bara varit resor... Först San Francisco, sen ett par tågresor fram och tillbaka till Norrköping/Linköping och en sväng till Degerfors. Idag var det dags igen! Idag åkte jag ner till Norrköping, igen, för att delta på MTD (Medieteknikdagarna)!

Jag checkade in på The Lamp Hotel och borrade ner mig i sängen med lite sushi. Dessutom lyxade (?) jag till det med lite chips och choklad också, onyttigt värre ^^ När jag vaknade på morgonen väntade en smarrig frukost innan det var dags att bygga monter inne i Kåkenhus. Sedan var det dags att svara på diverse frågor som nyfikna studenter ^^ Shit, jag fattar inte att det var 7 år sedan jag deltog där första gången, jisses va tiden rinner iväg!!

Anyway, dag två innebar exakt samma sak... Fler frågor och ögon som såg upp till en! Konstig känsla det där, speciellt eftersom jag själv har stått där, på exakt samma ställe, och sett upp till DICE-gänget.

På eftermiddagen var det dags att hoppa på tåget hem till Stockholm igen och med mig hade jag en liten "present" till Johan... Jag känner mig otroligt fånig, men trots att det bara rörde sig om två dagar, saknade jag honom verkligen! Med mig hade jag en stor ballong, ett jättehjärta, som jag försökte få med mig på tåget i 1a klass... Vet inte om jag spred glädje eller om jag bara var irriterande när jag satt där och var lite i vägen med min ballong ^^

Johan väntade på perrongen när jag kom fram och jag undrar vad han tänkte när han såg mig kliva ut från vagnen, med en stor ballong som sällskap ^^ Han log dock ganska gott och skrattade lite åt mig, men jag tror nog han uppskattade gesten... lite grann iaf!