Orogold Cosmetics

2015-03-04

- Den här veckan har vi ett fantastiskt erbjudande på vår Exclusive-serie. Du får $50 i rabatt oavsett vilken produkt du köper! Och, eftersom du är förstagångskund här, får du ett Dark Circle Eye Solution på köpet om du köper Intensive Eye Serum från vår Exclusive-serie!

_"Hmm... Mja, mjo... Varför inte?", tänkte jag... dum som få ^^

- Och eftersom du är så himla go och söt, ska jag ge dig en voucher med ett hemligt värde. Inte ens jag vet vad värdet är förrän vi aktiverar det i kassan. Vill du att vi ska se vad det är?!

Okej, tänkte jag... vilket himla säljsnack jag går på nu! Men jag lät henne hållas... och jag måste tyvärr erkänna det, men jag var faktiskt nyfiken, på riktigt ^^

- Oh, wow... Din voucher säger att om du köper följande Deep Peeling, får du både Day Moisturizer och Facial Cleanser på köpet... Det till ett värde av ~$300! Du kommer alltså ha sparat närmare $640 om du tar vara på erbjudandet!

Vid det här laget var jag förvisso såld på produktena, men även alldeles för trött för att ens tänka klart och säga emot. Så, fram med plånkan och ut från butiken ett par tusenlappar fattigare. Å andra sidan gick jag ju därifrån med fem fantastiska krämer med 24K guld i! Hur jag skulle våga skicka hem dem i resväskan, utan lås, var ett annat problem som jag fick lösa senare ^^

GDC San Francisco 2015

Herregud, jag tror aldrig jag kommer köpa så dyra krämer igen... ever! Eller, man ska aldrig säga aldrig, men isf blir det bara om jag hittar ett likadant erbjudande som den här gången! Så, vad kom jag hem med egentligen, mjo... följande älsklingar!

- 24K Vitamin C Facial Cleanser

- 24K Deep Peeling

- 24K Multi-Vitamin Day Moisturizer

- 24K Intensive Eye Serum

- 24K Dark Circle Eye Solution