San Francisco - Dag 2

2015-03-04

Efter ännu en tidig morgon (mitt snitt låg på 3h/natt den här veckan), slog jag på TVn och kollade på CNN ^^ Jag inväntade dagens frukost där jag skulle möta upp Fia och hennes kille, sedan skulle vi besöka "San Franciscos bästa frukostrestaurang" - Pinecrest Diner. Och visst var det bra, riktigt bra! Jag beställde in frukost med keso samt over-easy ägg, himla gott!!

Dagens första föreläsning började inte förrän vid kl 11, så jag tog mig en promenad förbi ett par butiker innan jag landade på Market Street igen. Jag var inte ute efter nåt, men när jag passerade Orogold Cosmetics blev jag fullkomligt inkastad ^^ Så himla lättlurad... Nåja, jag hade ju ändå tänkt köpa lite nya ansiktskrämer, så why not tänkte jag. Men herregud, jag tror aldrig jag kommer köpa så dyra krämer igen... ever!

GDC San Francisco 2015 GDC San Francisco 2015 GDC San Francisco 2015

Hem till hotellet en snabbis för att gömma undan mitt "fynd", sedan iväg till GDC och dagens föreläsningar!

På eftermiddagen var vi ett gäng som hoppade in i en taxi och styrde kosan mot Visceral Games studio. Taxichaffisen var dock helt ute och cyklade och hade ingen aning om vart vi skulle. Med lite GPS-hjälp och tålamod, kom vi dock fram tillslut.

Vi fick en tour på kontoret, passerade deras monster till gym och landade tillslut i deras bar - en piratbar! Hur kul som helst ^^ Därifrån går man inte utan en hutt av något och idag var det tequila som gällde!

GDC San Francisco 2015 GDC San Francisco 2015 GDC San Francisco 2015 GDC San Francisco 2015

Idag väntade middag med DICE LA då Nadab bjudit med mig. Jag försökte dock få mig en timmes sömn innan det var dags att hoppa in i en taxi som skulle ta mig förbi Tenderloin och vidare ut från centrum. Ju längre vi åkte, desto mer orolig blev chauffören över vart jag skulle... Så, när vi kom fram efter dryga 25 minuter, erbjöd han sig att stanna kvar för att se till att jag verkligen hittade mina polare innan han försvann igen. Naww!

Men där satt de, Nadab och en till snubbe på The Royal Cuckoo och smuttade på färgglada drinkar! Vi hann med en varsin Lady Bug innan middagen på The Blue Plate. Jag beställde in lite av varje och jisses va gott det var!! Kan hända att jag var döhungrig, men gud va gott det var...

GDC San Francisco 2015 GDC San Francisco 2015 GDC San Francisco 2015