Köksmontering - Dag 6

2015-02-17

Idag var det dags att träffa snickarna en snabbis på morgonen, de hade lite funderingar ang. vissa småsaker. På minuten, som samtliga gånger tidigare, knackade de på dörren uttalad tid och klev på. Alltså, de har varit helt suveräna att jobba med, en riktig fröjd! Min elektriker var också helt super, kanongrym! Vi får se vad slutnotan hamnar på, det hade ju blivit lite extra material och timmar för att få till vissa saker, men det kommer det att vara värt!

Anyway, jag åkte hem efter jobbet och började röja undan lite skräp... Grovstäda deluxe ^^ Jag fick iaf undan så pass att jag kunde dammsuga golvet. Jag hann dessutom få upp ett par hyllplan och ställa in lite glas innan klockan tyckte det var dags att ge sig. Det kommer bli så bra, är så himla nöjd!

I veckan blir det alltså lite mer småplock från diverse flyttkartonger, sen blir det till att hyra en bil i helgen och köra ett par vändor till tippen. Vi får se om jag passar på att shoppa lite inredning också, typ hatthylla, byrå, stege, m.m. Om inget annat kommer vi att finslipa lite - fixa till med spackel och färg. Va härligt det ska bli!

DataTjej2014 DataTjej2014 DataTjej2014