Köksmontering - Dag 4

2015-02-13

Gissa om det har varit jobbigt att inte ha någon kontroll på vad som har hänt i lägenheten undertiden jag har varit borta. Jag vet, mitt kontrollbehov är verkligen något jag måste ta tag i...

Första natten vaknade jag kallsvettig efter att ha drömt om slutresultatet av köket. Snickarna ringde dit mig och visade stolt upp det färdiga resultatet - mitt inbyggnadskylskåp var ett SMEG-kylskåp som de ställt löst i ett skåp, fysboxen hade de monterat i min ytterdörr, silikonlimmet var rosa och kakelfogen turkost. Överskåpen hade de monterat i liggande läge och ugnen fanns placeras under mitt barbord ^^ Alltså, jag inser själv hur illa ställt det är när man drömmer sånt här, men jag gillar verkligen att ha koll!

Eftersom jag inte kunde vara på plats, bad jag Johan att fota om han fick tid... Så, igår kom det två bilder från ett snart komplett kök! Och nej, det såg verkligen inte alls ut som i min dröm, tack och lov för det!!! Allt är i stort sett på plats förutom ett par luckor och en del av bänkskivan som blev felbeställda. Det kommer alltså ta ytterligare ett par veckor innan just de sakerna kommer på plats. Men snickarna har verkligen gjort ett kanonjobb, det ser hur bra ut som helst! Kommer syna allt imorgon, jag planerar nämligen att grovstäda lägenheten i helgen och få bort det mesta!

Men, efter lite småfixar (som vi ska gå igenom på måndag) och leverans av bänkskiva och luckor, är köket klart! Sweet som satan!!!

DataTjej2014 DataTjej2014