Mot Göteborg och DataTjej 2015!

2015-02-11

Då var vi på väg till Göteborg! Just nu sitter vi på tåget (jag, Linnea, Fia och Sofie) och shit va sövande det är att skumpa fram och tillbaka såhär ^^ Tur att jag har Internet så jag kan underhålla mig själv de här tre hemska timmarna (läs ironiskylten). Tänk va bekvämt det var förr när man bara hade sin bok... Inga sociala medier som pockade på din uppmärksamhet. Ibland önskar jag verkar att man slapp det, å andra sidan så är det ganska bekvämt att ha musik i öronen och datorn i knät.

Så, när vi kommer fram till Göteborg ikväll, ska vi ta in på Avalon Hotel Göteborg. Varsitt rum med kingsize bed, inte helt fel... Det jag ser fram emot mest är dock frukosten, såklart! Hoppas iofs på ett badkar också, men det kanske är lite för mycket begärt ^^

Presentationen är gjord, jag har en PP på 29 sidor och ett par filmsnuttar att visa inom loppet av 45 minuter. Kanske blir tajt om tid, vi får se. Det är ganska komiskt det där... att 45 minuter skulle vara ont om tid. Under universitetet hade jag dunderångest när jag behövde fylla ut 10 minuter. Vilken förändring på ett par år, jag är så stolt över mig själv!