Köksleverans!

2015-02-06

Dagen med stort D - mitt kök levererades idag!!!

Budkillen kom fram till lägenheten vid 11 och skakade på huvudet - "Det här kommer ni aldrig få in, jag tror inte ens vi får in pallarna genom porten". Han skrämde oss ett par sekunder innan vi insåg att det bara var att plocka isär pall för pall och bära in grejerna.

Tre pallar, varav en vägde över ett ton ^^ Tur att jag hade mina starka grabbar med mig - Johan och Björn! Det gick relativt smärtfritt faktiskt att bära in allt, att hela lägenheten sen var totalt fullpackad är en annan sak.

Nu är allt på plats iaf och snickarna sätter igång på måndag. Kommer bli så sjukt bra! Kaklet är betalat och finns att hämta på tisdag.

Elektrikern har varit på plats två dagar i rad och pillat med elen. Jag har nu ett nytt uttag inne i sovrummet samt ett Internetuttag. Spotlightsen i loftet är kopplade och när jag kommer dit nästa vecka har jag förhoppningsvis fått ytterligare en kontakt uppe vid sängen.

Något jag inte hade räknat med var att elen till taklampan i vardagsrummet inte skulle fungera, så det kommer förhoppningsvis också vara löst nästa vecka. Jag tror dock att jag slipper stå för den kostnaden själv eftersom det klassas som dolt fel. Jag kommer iaf inte ge mig förrän jag får rätt i frågan och de förra ägarna erbjuder sig att betala fakturan.

Marbodalkök Marbodalkök v