Föreläsning i Norrköping!

2015-02-03

Idag hoppade jag på tåget till Norrköping för att hålla en inspirationsföreläsning för unga och nyfikna MT-studenter! Jag knackade ihop en presentation och kände mig inte nervös en sekund, varför före eller under presentationen. Vilken skillnad mot för ett år sedan!

Anyway, tågresan tog drygt en timme och jag satt ganska bekvämt där i 1:a klass. Himla skönt att borra ner sig i de där sätena. Eftersom föreläsningen hölls så pass sent som den gjorde, 17:30 - 19:00, fick jag stanna kvar i stan... Jag litar inte riktigt på att tågen tar mig hemåt med det snöoväder som råder utanför fönstret atm. Så, jag tog in på The Lamp Hotel innan jag tog mig en fika på Bagarstugan. Årets första semla blev dock en besvikelse... chaiteet var gott däremot och slank ner illa kvickt!

Jag knatade iväg till universitetet och slog mig ner utanför TP1, sedan började folk rulla in. Det lutade mot närmare 80 personer i publiken och ett par skratt hit och dit hintade om en uppskattat föreläsning. Kul! Hoppas de kände sig inspirerade när de gick därifrån!