2014 - Året som passerat - Q4

2015-01-06

Oktober

Tillbaka från Island och ett par dagar av paus, var det dags igen - mer visningar. Jag spenderade all min vakna tid på Hemnet och en vacker dag dök det upp en liten tvåa på Östermalm, en tvärgatan till Strandvägen. Jag ringde mäklaren direkt och fick en privat visning. Allt gick så snabbt, jag la ett par bud och fick höja mig men sedan ringde mäklaren igen och sa att säljarna gick med på budet! Den 8 oktober skrev jag på kontraktet och den 29:e fick jag nycklarna!

Välkommen till Östermalm, Nathalie!


För att slippa dubbla hyror var vi snabba med att få ut lägenheten i Järvastaden till försäljning. Vi skrev kontrakt med mäklar-Anna. Snart var fotografen på plats och därefter tog det inte många dagar innan vi hade fått förfrågan om förhandsvisning. Därefter gick allt snabbt och lägenheten såldes med vinst! Kul!


Årets roligaste utekväll var ett faktum då jag "bara skulle äta middag" med ett par vänner från jobbet. Riiiight! ^^ Det började med ett par margaritas på Texas, sedan ett par glas vin och Fireballs medan vi spelade biljard, vidare till Olssons Skor och ytterligare drinkar innan vi avslutade kvällen på Café Opera! En galet rolig kväll, så sjukt spontan och bra!


Eftersom Ferrarin var trasig tidigare i somras när jag körde Lamborghini, var det dags att knipa en av de sista platserna för året. Jag tog mig ut till Barkarby och hoppade in i den röda Ferrarin! Inte lika ball som lambon, men fortfarande sjukt kul att ha kört den! Tack mor och far för bästa presenten!


Det här var månaden jag äntligen hittade rätt frisör i Stockholm! Åh, Liza... så himla nöjd med henne! Hon förstod precis vad jag var ute efter!


November

Jessica & Micke bjöd in till taccokväll under alla helgons dag! Men, det var inte vilken tacco som helst... Nej, Micke körde långkok på högrev, friterad hälleflundra, hemmagjord guacamole och rödkålssallad med dressing. Alltså, det var så gott att jag höll på att smälla av!!! King Micke of the kitchen, jag bugar inför dig!

Dags för ännu en konsert - In Flames på Hovet - som jag hade längtat! Förband var Wovenwar och Papa Roach och de lämnade oss inte besvikna. Papa Roach ägde och Mr Roach himself sprang runt i publiken och hamnade bara någon meter från min stol! När In Flames tillslut intog scenen var det klasskillnad, de var sjukt bra!! Awesome stuff!!!!


Alltså, det här med att flytta är verkligen inte mig grej... Det är få saker jag avskyr lika mycket som jag hatar flyttkaos. Kolla bara! Jag fattar inte att jag har så mycket prylar redan, jag har inte ens passerat 28 år!


Jag behövde inte ens fundera när frågan kom - "Hur har du tänkt i sovrummet? Ska du bygga loft där?"... Självklart ska jag bygga loft där inne! Designen var inte heller speciellt svår att bestämma sig för, jag behöver all förvaring jag kan få. Det kommer alltså bli förvaring i trappan, en bokhylla som tar mig upp till sängen. Hur bra som helst!


December

Efter mycket om och men, kom jag slutligen fram till att jag skulle bygga om köket. Efter ett par besök hos Marbodal var det klart - det blir en vitt, schysst kök därifrån vars skåp sträcker sig ända upp till taket! Det blir integrerad kyl/frys, ugn och diskmaskin. Dessutom kommer jag få en sjukt najs spishäll och en utdragbar fläkt. Vitt, vitt och mera vitt kommer det bli också med smala handtag. Bänkskivan kommer dessutom att förlängas och agera bord... tror det här kommer bli hur bra som helst!


I början på december var det dags för den årliga julfesten - DICE Christmas Mingle! Årets tema var Mad Man, 60-tal med andra ord! Jag, Jessica och Sofie snodde en av de större toaletterna på jobbet och låste in oss i två timmar för fixa hår och smink! Därefter begav vi oss till Södra Teatern och vidare till Kägelbanan. Prisutdelning i DICE Awards, middag och livemusik!