2014 - Året som passerat - Q2

2014-12-26

April

De två första veckorna i april månad spenderades i fantastiska Japan och alla dess blommande sakuraträd. Japan är så fruktansvärt vackert den här tiden på året, helt magiskt!

Resan började med ett par dagar i Tokyo, sedan åkte vi vidare söderut i landet och stannade i Osaka, Kobe, Hiroshima och Kyoto innan vi landade i Tokyo igen innan hemfärden. Mängder av upplevelser att ta in - purfärsk sushi på Tsukiji fiskmarknad, världens bästa kött i Kobe, sylvassa knivar i Kyoto, geishor, sakuraträd överallt, vänliga människor, magiska hotellrum, m.m. Wow!

Tokyo Sky Tree Japan Sakura Tokyo Japan Yodobashi Akihabara

Teppan Grill ICHO Shinjuku Gyoen National Garden Nikon D800 Nikon 70-200 Tsjuiki Fish Market Sushi Kobe Beef Wakkoqu

Osaka Aquarium Japan Osaka Castle Japan Miyajima Island Hiroshima Japan Miyajima Island Hiroshima Japan

Strawberry sandwich in Kyoto Japan Sunset in Kyoto Japan Philosopher’s Walk Kyoto Japan

Kitano Tenman-gu Kyoto Japan Kitano Tenman-gu Kyoto Japan

Kitano Tenman-gu Kyoto Japan Kinkaku-ji Kyoto Japan

Gion District Kyoto Japan Gion District Kyoto Japan Aritsugu knives in Kyoto Japan Aritsugu knives in Kyoto Japan


Vi hade inte ens fått nyckeln till vårat första hotellrum innan jag stod där med en sprillans ny kamera i handen. Samma sekund jag andades japansk luft, åkte jag till Bic Camera och köpte en Sony RX1R med alla tänkbara tillbehör!

Sony RX1R


Väl tillbaka i Sverige vankades påsk, men jag sov bort hela ledigheten. Så fruktansvärt jetlaggad!


Maj

Under maj månad rockade jag loss när KORN spelade på Fryshuset. Jag var lite skeptisk innan, men fan så bra det var! De var helt grymma live!

KORN Fryshuset


Slutet på maj bjöd på helt magiskt sommarväder och vi var ett stort gäng som drog iväg till Trädgården. Shit vilket superväder, vi tjejer satt i tunna sommarklänningar och grabbarna i t-shirt å jeans till sena småtimmarna. Awesome kväll helt enkelt!

Trädgården Under Bron Trädgården Under Bron


Juni

EA släppte sin video "Life at EA as an Intern & New Graduate", där jag medverkade (~ 1.55 in i klippet).


Den här månaden fick jag fnatt och biljetter till både London och Island bokades. I London skulle vi möta upp våra gamla vänner från universitetet, och resan till Island var en fotoresa där jag inte kände en enda människa - spännande!

London

Fotoresa till Island


Midsommar firades ute på Vaxholm enligt alla svenska traditioner - dans runt midsommarstången, grillad korv och båtturer. Sedan bar det av in till Stockholm igen där vi avslutade kvällen med snapsar och annat smått å gott!


Månaden avslutades med gokart på utomhusbanan i Järfälla. Vi var ett gäng om 10 personer som möttes där ute, redo att trycka gasen i bott! Ett Grand Prix stod på schemat - träning, tidskval, 2 heat och en final. Efter en rejäl knuff i final slutade jag på tredjeplats, Jocke knep andraplatsen och Johan stod som segrare (såklart)!

Dagen avslutades med aftercart på Bauer - fantastisk sushi, goda drinkar och bästa sällskapet!