Älgfilé med gräddsås och muffins till efterrätt!

2009-10-03

Idag har vi hunnit med så mycket, men ändå så lite! För en gångs skull så vaknade jag ganska sent, petade på Blondie runt 09! Han muttrade lite innan han kunde gå med på att äta frukost med mig ^^

 

Efter lite matte var det dags för lunch innan vi begav oss till Linköping och Ikano-huset/Ikea. Jag har nog aldrig åkt till Linköping en enda gång utan att regnet stått som spön i backen, det är helt sjukt faktiskt hur vi alltid prickar in ovädren!

 

Anyway, jag blev ganska besviken på vad Ikano-huset hade att erbjuda, men efter lite om och men kom vi fram till Intersport. Jag letar efter matchbyxor, men det enda jag hittade var ett par herrbyxor ^^ Men det bästa av allt, som gjorde hela min shoppingrunda, var att Blondie fick syn på en rosa (!!!) Nike-vattenflaska - vet ni hur länge jag har letat efter en rosa en!?

 

Väl hemma igen väntade en älgfilé på oss... Mums!!! Vi lagade ordning lite mos som vi gjorde potatisbullar av, stekte upp lök och älgfilén innan jag gjorde sås på vitvin och grädde. Vi ville ha en myskväll tillsammans, å det blev det! Lite rött vin till maten och pepparkaksmuffins till efterrätt är ju pricken över i:et!