2014 - Året som passerat - Q1

2014-12-23

Det är dags för årsresumé! Det har varit ett händelserikt åt - flera resor, mycket fin mat och en flytt såhär på slutet. Men, vi börjar med första kvartalet!

Januari

Tolvslaget firades inne vid Slussen med kameran i högsta hugg. Det blev många fina bilder på fyrverkerierna över stan. Himla mysigt att stå där och skåla med vilt främmande människor faktiskt!

Fyrverkerier Nyårafton 2014 yrverkerier Nyårafton 2014

Årets första Pub Crawl knackade på dörren och vi var ett ganska stort gäng som samlades efter jobbet för att gå en runda genom Gamla Stan och dess olika pubar.

Den här månaden bokades dessutom biljetterna till Japan! I slutet på mars skulle jag åka dit för tredje gången! Gissa om jag var exalterad ^^

Kyoto, Japan Kyoto, Japan Kyoto, Japan

I den värsta snöstormen för året var det dags att knalla iväg på söta Ellie Goulding på Fryshuset. Att köa i snöstorm och minusgrader är verkligen inte min grej, men det var det värt så snart hon började sjunga! Himla bra!


Februari - Månaden med stort D.

DICE åkte till DataTjej i Linköping och ägde eventet! Jag, Johanna, Jessica och Linnea charmade alla i vårat bås och på kvällens middag gjorde jag succé när jag gav igen på trollkarlen uppe på scenen! Jag höll även en föreläsning ute i Kista, även det en succé!

DataTjej2014 DataTjej2014 DataTjej2014

DataTjej2014 DataTjej2014 DataTjej2014

DICE bjöd även på bio - förhandsvisningen av Need for Speed, sjukt kul faktiskt! Lite extra spännande var det då det stod vakter längst med väggarna, med mörkerkameror för att kontrollera att ingen filmade eller tog kort.

DICE bjöd in till releaseparty av BF4 på Berns. Öppen bar, middag och livemusik i form av Hoffmaestro!

DICE BF4 Release Party DICE BF4 Release Party DICE BF4 Release Party

DICE BF4 Release Party DICE BF4 Release Party

Ännu en gång arbetade jag för DICE räkning när jag deltog i juryn under Code Wars. Som tack för hjälpen fick jag mig en flaska champagne!

DICE Code Wars


Mars

I början av mars var det dags för ännu en konsert och den här gången var det Europe som stod på scenen på Waterfront!

Europe

Det här året slank det ner mååånga semlor i magen, det blir så när man jagar Stockholms bästa semla. Jag tror jag hittade den tillslut (om man bortser från min hembakade semla), ute på Lilla Essingen och Lux Dessert & Choklad. På semmeldagen bjöd DICE på brutalt mycket semlor, som dessutom var himla goda! Synd bara att de blev tvungna att kasta bort närmare 100 semlor, jag hade ätit upp allihopa om jag kunnat ^^

Semlor på DICE

Efter flera månaders väntan kom äntligen mailet om att vår PS4 nu fanns att hämta på Webhallen! Rayman var ett givet val i kassan.

PS4

Det tog lite mer än ett år, men den 14e var det äntligen dags att presentera mitt examensjobb! Vilken sten som lyfte från mina axlar, gud så skönt det var!

Man måste roa sig även om vädret inte tillåter en att vara utomhus, därför bokade vi in oss på gokart ute i Kista! Usch vilken tävlingsmänniska jag är... Tredjeplatsen (som jag hamnade på efter att ha blivit knuffad av banan), var jag allt annat än nöjd över ^^

Kista Gocart

I mitten på mars verkade det som att våren hade kommit och blåsipporna blommade fantastiskt vackert i skogen bakom lägenheten. Men, vintern hälsade på igen och bakslaget var ett faktum.

Blåsippor

29 mars spenderades till att packa väskorna till årets längsta resa - Japan! 30 mars for vi till Arlanda och hoppade på flyget mot Tokyo! Iiiik!

Japan