Välkommen till Östermalm, Nathalie!

2014-10-08

Oktober var en händelserik månad måste jag säga... Jag var på otaliga lägenhetsvisningar runt om i Stockholm, främst i Vasastan och på Kungsholmen, men de flesta föll mig inte i smaken och de som jag var intresserad av budades upp nästan en miljon! Inget att hänga i granen direkt. Sedan dök det upp en härlig liten etta på Östermalm, på en tvärgatan till Strandvägen.

Jag bad om en privat visning samma dag som den lades ut på Hemnet och mäklaren var snabb på att ge mig en tid. Det visade sig att paret som bodde där nyligen hade renoverat lägenheten och sedan använt den som övernattningslägenhet. Totalt hade de spenderat ~30 nätter i lägenheten de senaste tre åren... Allt var alltså så gott som nytt, förutom köket som var från -08. Gasspis, tvättmaskin, golvvärme och en söt liten SMEG-kyl... Dessutom var det nästan 3,60 m i takhöjd, fantastiskt skönt!

Jag bestämde mig för att hugga den direkt och la snabbt ett bud. Jag ville verkligen inte att denna skulle gå till budgivning, den skulle med all säkerhet sticka minst lika mycket i pris som de tidigare hade gjort.

Självklart fick jag bjuda upp mig själv, men tillslut kände de sig nöjda och vi skrev kontrakt bara tre dagar efter min privata visning!

Välkommen till Östermalm, Nathalie!