Bröllopshelg

2014-07-27

Efter Göteborg bar det av mot Malung och Lima för bröllop. Vi packade bilen med finkläder och kamera, sedan bar det av! Efter ett par timmar befann vi oss i festlokalen och hjälpte till med diverse saker (de hade förövrigt bästa isen ever under festen ^^).

När vi vaknade dagen därpå, var det så varmt ute att vi slängde oss i älven... Såååå skönt! Ganska varmt också faktiskt! Vi plaskade lite innan det var dags att fixa till sig. Jag preppade kameran och slängde den i bilen. Jag hade, dagen innan, blivit kapad av brudens mor som ville att jag skulle fota så mycket jag kunde. Sure thing, jag skulle ju ändå ta lite kort.

Ju längre in på dagen vi kom, desto mer steg kvicksilvret... stackars karlar som var tvungna att gå i kostym! Själv klarade jag mig ganska bra i min sköna klänning. Ceremonin var över relativt snabbt och Jesper, som spelade och sjöng, kunde efter några få, men väldigt nervösa, minuter slappna av. Det fälldes några tårar och sedan var det dags för gästerna att förflytta sig till festlokalen.

Mat, tårta, presentöppning, livemusik (med Abbe och gänget) m.m. resulterade i en väldigt trevlig fest! Tack för inbjudan och lycka till i framtiden!