Jävligt klantigt gjort...

2009-09-28

Ja, det var jävligt klantigt gjort och jag får skylla mig själv... Efterrätter är djävulens påhitt som Blondie sa sekunderna efter den lilla incidenten igår. Jag skulle dela isär två smördegsplattor och vickade lite med kvinen, problemet var bara att de lossnade lättare än vad jag trodde och körde kniven rakt i långfingret ^^ Blod, blod, mera blod... klantigt! Nåväl, det kändes iallafall idag på volleybollen! Och självklart blev det en hel del passarövningar ^^ Men det var jul ändå ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Dagen började ganska dåligt till råga på allt... Det ösregnade ute och jag ville verkligen inte gå iväg ^^ Men Blondie hade en föreläsning kl 08, så det var bara att hänga på. Och jag vill bara poängtera ännu en gång hur mycket jag hatar Reglerteknik.

 

Hem över lunchen och idag var Blondie överlycklig över lunchmenyn - ungsbakad falukorv med chiligräddsås och potatismos! Hähä, det var faktiskt ganska gott enligt mig också ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)

 

Tillbaka till skolan och shit va svårt det var att hålla ögonen uppe, luften gick ur mig totalt under första halvan av föreläsningen! Men som tur var vaknade jag till efter rasten. Sen väntade träningen ![:D](/img/smilies/grin.png) Äntligen! Ser verkligen fram emot träningarna, speciellt eftersom matcherna närmar sig hihi!!!

Nu blir det en nattemacka innan en massage väntar {#emotions_dlg.red_heart}