London - 7 juli

2014-07-07

Jag vaknade pigg och utvilad idag. Fötterna värkte dock fortfarande från gårdagens långa promenad, men jag studsade ur sängen ändå. På med söta kjolen och iväg till en fancy restaurang som serverade frukost - The Delaunay. Abbe beställde in pannkakor med lönnsirap och bacon och jag beställde in rökt lax med äggröra. Lite te på det hela och frukosten var fullbordad, det var så smarrigt!

London London

Man kan inte besöka London och missa kronjuvelerna, därför begav vi oss till Tower of London för lite mer sightseeing. Vädret var med oss och solen behagade till och med att visa sig ett par sekunder. Vi gick där ett par timmar och trängdes med sjukt mycket turister... Har inte folk något bättre för sig!?

Ikväll väntade en magisk middag på MAZE by Gordon Ramsay, men först hann vi med lite mer shopping. Vi tog oss in till Carnaby Street och sicksackade mellan butikerna. Kan ni tänka er, jag shoppade ingenting... Smått knäppt faktiskt. De andra konkade dock runt på påsar efter ett par minuter, lucky bastards!

London London

Vi tog oss tillbaka till hotellet och bytte om, lite fancy ska man väl vara när man besöker en Michelinrestaurang. Därefter hoppade vi in i en taxi, men där tog det stopp. Alla vägar i London var avstängda eller hade begränsad framkomlighet pga Tour de France ^^ Japp, det är sant. Vi kom dock fram i prefekt tid och vi fick slå oss ned vid vårat bord direkt.

Vi beställde in Chef's Menu och jag tillhörande vinpaket. Det var magiskt... helt fantastiskt gott!!! Jag försökte att äta långsamt och njuta så länge jag kunde, men efter två timmar var det över... tyvärr. När vi var färdiga att tacka för oss, fick vi frågan om vi ville besöka köket och hälsa på chefskocken? Döh, JA, såklart! Gud va roligt det var att se hur det går till inne i köket. Det var så rent att man kunde spegla sig i arbetsborden och atmosfären var underbar. Total lycka, om ni frågar mig.

En perfekt avslutning på resan!

London London London