Måste man ha en rubrik? :P

2009-09-27

Sov lika kasst inatt, trots att jag bytt ut mitt täcke mot ett betydligt svalare... Jag vet inte vad som är fel ^^ Förmodligen stressad över nåt.

 

Blondie har nu städat ut sin studentlägenhet, sista spacklet satt på plats i väggarna idag ![:)](/img/smilies/happy.png) Så nu är det bara att beställa en besiktning så är allt klart, boendeparkeringen är också fixad!

 

Vi spenderade några timmar i skolan idag, ganska bra gjort av oss tycker jag. Man får så mycket mer gjort där nere, hemma finns alltid nåt annat som lockar mer än plugg. Men när magen kurrade begav vi oss hemåt igen och käkade. Jag har fått en ny favorit - gräddig och krämig kyckling med syrlig och fräsch bulgursallad till... supergod kombination!

 

 

 

Och eftersom jag varit så duktig idag (riiiight), så fick jag tokryck och tänkte göra ordning nåt gott till mig själv ikväll. Det resulterade i ett fint snitt i fingret eftersom jag klantade mig när jag skulle ta isär smördegsplattorna ^^ Fördelen med bra knivar är ju att det blir clean cuts ![:P](/img/smilies/wink.png) Så det här ska väl läka snabbt igen! Som tur var fick jag ju tröstsnask tillslut ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)