Jag tror att mitt framtida yrke är parkeringsvakt!

2009-09-26

Klockan slog 08 och TVn slog igång... fy fan va trött jag var imorse! Jag kan inte sova, speciellt inte den här veckan. Jag dör av värmeslag!


Anyway, dags att koka gröt (viktigt med en bra frulle) och en rostad macka med honung, MUMS!!! På med långkallingarna, på order från Blondie, på med linne, t-shirt, underställströja, college-tröja, fodrad vindjacka - redo för polarexpedition!!! Med huvan på plats så såg jag ut som Kenny i South Park...

 

Killarna blåste ballong och några tog hand om barnen i en rittävling. Själv tog jag på mig en skitsnygg gul väst och walkie-talkie och ställde mig på parkeringen och började vinka in bil efter bil! Den utlovade gigantiska solen, som de visat på vädret i en hel vecka, uteblev och istället fick vi stå ut med iskalla vindar från det där j*vla havet.

 

 

Efter några timmar på parkeringen fick vi komma in och belönade oss själva med smaskig kycklingkebab, hähä! Sen blev det inte så mycket mer om jag ska vara helt ärlig, matkoma resulterar oftast i fnitter och massa flumsnack om man är tjej ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Väl hemma igen gosade jag ner mig i soffan innan jag bölade till säsongsstarten av Greys Anatomy ^^ Nu blir det päronkräm innan jag totaldäckar i sängen! Gonatt!!!