2013 - Året som passerat - Q4

2013-12-29

Oktober

1 oktober öppnade vi portarna till Battlefield 4 Beta och jag, tillsammans med tusentusentusentals spelare, joinade servrarna runt om i världen och började spela! :D

Battlefield 4 Beta


Jag blev intervjuad av SVT ang. att spelindustrin blomstrar i Sverige. Vi riggade upp nere vid min arbetsplats och sedan var det bara att köra! Intervjun kan ni se här!

SVT DICE Nathalie Ek SVT DICE


Besökte fjärilsmuséet för att knäppa ett par kort på dessa läckra insekter. Varmt, fuktigt och fjärilar överallt!

Nikon D800 & 70-200/2.8 VR II Nikon D800 & 70-200/2.8 VR II Nikon D800 & 70-200/2.8 VR II


Såg, enligt mig, årets bästa film - Rush! Den fantastiska filmen skildrar Formel 1's glamorösa guldår under 70-talet och två av världens största rivaler - playboyen James Hunt och perfektionisten Niki Lauda.


Jag deltog, tillsammans med DICE, på Game On 2.0 - världens största dataspelsutställning, under deras grand opening på Tekniska Museet!

Tekniska Museet Game On


Battlefield 4 går live 29 oktober och det är en surrealistisk känsla när jag ser mitt eget namn i credits-listan! Svårt att förstå att jag varit med och släppt en stort spel, men det hela blev verklighet när jag besökte Webhallen dagen därpå och stod i kö:

Till höger om mig hör jag en kille säga "Jag ska hämta ut ett BF4 som jag beställt", och jag ler för mig själv. Bara sekunder senare hör jag en annan kille, den här gången till vänster som mig, ivrigt säga "Jag har beställt ett BF4 Premium".

Jag stod där och dumflinade för mig själv i kön... och njöt av "the one and only moment".

bf4


November

Jag medverkade i en reklamfilm för DICE/EA angående deras universitetsrelationer. Filmen kommer ut efter nyår och självklart kommer det en länk då.

Jag strosade runt ute i skogen och fotade en hel del med mina nya objektiv. Jag blev halvt ihjälskrämd av två rådjur som plötsligt dök upp två meter bakom ryggen på mig!

Rådjur i skogen Rådjur i skogen Rådjur i skogen


Föreläste på Geek Girl Meetup i Norrköping. Domen var i stort sett fylld med glada nördtjejer! Dessutom hann vi med att luncha med våra gamla vänner innan vi tog en promenad runt staden.

Geek Girl Meetup Norrköping

Norrköping Norrköping Norrköping Norrköping


December

Årets första snö behagade dyka upp 6 december och jag kände mig som vilken annan 4-åring som helst ^^


Jag medverkade i en intervju med Svenska Institutet från DICE-kontoret.


Åt en fantastisk middag på Restaurang AG - Black Angus ryggbiff, beasås och pommes, med finess!

Restaurang AG


Julen närmade sig och jag åkte till de värmländska skogarna för att fira jul! Vilka överaskningar som väntade på mig - mina föräldrar gick all in och chockade mig med en upplevelse jag aldrig kommer glömma! Gasen i botten på både en Ferrari och Lamborghini!!!