Gotland - Dag 3

2013-07-15

Enligt väderprognoserna skulle det bli kanonväder idag - strålande solsken och varmet, en perfekt dag för standen! Ose Dagen började dock med ett besök vid Lummelundagrottorna. Vi hann precis med morgonens rundtur och försvann ner 20 meter under jorden. Intressant och spännande, javisst, men rundturen hade gärna fått vara lite längre... Nu hann vi precis komma ner innan det var dags att gå upp igen.

Gotland - Lummelundagrottorna Gotland - Lummelundagrottorna Gotland - Lummelundagrottorna Gotland - Lummelundagrottorna

Innan vi drog oss vidare fastnade jag inne i en smyckesbutik och kunde inte motstå en att köpa en ring... Det kunde ha blivit två, men jag hindrade mig själv i sista sekund.

Stockholmsveckan... Japp, den var igång och det märktes på vägarna. Vi rullade mot Tofta Strand och vädret höll fortfarande i sig. Musiken dunkade, folk skrek och tjoade, festade och dansade... Själv letade jag rätt på en plats att slå mig ner på och efter att ha doppat tårna i havet insåg jag att min plats var på stranden ^^

Molnen drog tyvärr in och det började blåsa kallt, så mycket för SMHI:s rapporter ^^ Nåja, vi rörde oss hemåt igen och det gjorde väl inte så mycket egentligen... Nu fick vi ju tid till annat om vi ville det!

Blondie och jag bestämde oss för att byta om till cykelkläder och ta oss in till Visby för att kolla läget. Det blev ~13 km innan vi kom in till Visby och ringmuren. Vi cyklade runt lite och orienterade oss inför morgondagen då vi skulle dit. Solen började gå ner och jisses vilken solnedgång vi fick uppleva innan vi cyklade hem igen! Galet vackert!

Gotland Gotland- Solnedgång Visby