Gotland - Dag 1

2013-07-13

Lördag morgon, strålande sol, väskorna packade... Det var bara att hämta upp cyklarna och bege sig mot pendeln som skulle ta oss till Nynäshamn. Där skulle vi möta upp min familj från Degerfors och ta färjan till Gotland.

Jag har blivit van att trängas med folk, men jag kommer aldrig vänja mig vid trängsel där föräldrar inte har koll på sina ungar... Usch! Hur svårt kan det vara egentligen!? Anyway, vi trängdes i matkön för att beställa in "Färjans Lyxburgare"... och det var det kan jag tala om ^^ Gotländsk färs och chilibröd!

Färjan anlände till Gotland på utlovad tid och vi styrde kosan mot Lummelunda där vår stuga låg. På en pytteliten väg (som vi åkte förbi första gången) in i skogen låg den, en tvåvåningsstuga. Vi packade ur bilen och körde in till Visby igen för att fylla kylskåpet.

Gotland Gotland Gotland Gotland Gotland

Det var ju himla otur att vi råkade köra förbi en outlet det första vi gjorde - "Man MÅSTE inte shoppa det första man gör", suckade min bror när jag ville springa in ^^ Men ack så fel han har... Jag sprang in och gjorde världens fynd! ^^ Ett par shorts och en bikini från SALMING! Om man kan tjäna pengar på att shoppa så gjorde jag det nu, bikinin skulle ha kostat 1200;- , men jag fick den för 199;-!

På kvällen, efter att sängarna var bäddade och magen fått sig lite mat, lurade vi med oss Christoffer på en gammal racer för att cykla lite! Vi tog oss en sväng i solnedgången och kollade läget nere vid Krusmyntagården.

Gotland Gotland Gotland Gotland