PS3 Slim + Transformers

2009-09-03

Som jag nämnde förut i ett inlägg, så lämnade jag in vårat PS3 på reparation hos Mediemarkt då lasern hade gått sönder. Eftersom det var en 160gb special edition så frågade jag om det skulle bli några problem med att laga det eller inte. Enligt tjejerna så skulle det inte vara några problem alls, utan jag skulle få tillbaka konsolen efter 4-6 veckor.

 

Efter fem veckor hörde jag av mig till Mediemarkt och undrade hur läget var och de sa att min order hade behandlats och såg ut att vara på väg tillbaka. Därmed skulle den förmodligen komma till stan inom en vecka och då skulle jag komma tillbaka.

 

För några dagar sedan var jag tillbaka hos Mediemarkt och pratade med ännu en tjej. Hon i sin tur skulle ringa och höra sig för och sedan återkomma till mig. Dagen därpå ringde hon och sa - "De kan tyvärr inte laga er konsol, utan ni får ett tillgodokvitto istället".. de behöll alltså konsolen!!

 

Vi tog med våra kvitton och jag var på krigsstigen när vi igår åkte in dit IGEN... Då sa de att vi inte kunde kompenseras för alla problem, men att vi iallafall skulle få minst pengarna tillbaka på något sätt. De bad oss återkomma ännu en gång när cheferna var på plats.

 

Idag åkte vi dit igen och inte skulle vi få ett enda öre... De kunde ge oss en ny konsol dock (vilken var 1500;- billigare än den vi köpte), men det har ingen betydelse. Efter vääääldigt mycket om och med, fram och tillbaka, så fick vi tillslut en ny konsol + ett spel som kompensation. Jag är ändå sur över att vi inte längre har våra 160gb och Linux-stöd... Istället sitter vi nu med 120gb och ej stöd för nåt OS alls... sån skit..........

 

 

Aldrig mer att jag kommer handla en enda grej hos Mediamarkt.