Fredagsfrukost och Farbror Nikos

2013-01-25

Dagen började med en yrvaken Nathalie som insåg att hon skulle behöva ta på sig täckbrallorna innan hon gick utanför lägenheten. Termometern visade på -17 grader och jag tänkte inte ge mig ut i kylan i ett par tunna leggings på benen... Nej, då ser jag hellre ut som en michelingubbe ^^ Tyvärr så var dock detta morgonen som jag skulle fastna på film - David Hellenius stod och filmande på mitt på centralstationen och där kommer jag gående och prasslandes rakt mot kameran... Typiskt!

Men, men... Årets första fredagsfrukost väntade på jobbet så jag var inte alltför bitter! Efter en gosig frukost blev dagens lunch blev en supersmaskens halloumisallad från Farbror Nikos. Tro't eller ej, men det finns inte så många restauranger som serverar bra lunchsallader... Nu tror jag dock att jag har hittat mitt lilla hak!

Nu sitter jag här och skriver på rapporten och förra veckans införskaffade, oöppnade godispåse ligger här på bordet och retar mig - att äta eller inte äta är det stora frågan den här eftermiddagen ^^ Vilka problem jag har...