2012 - Året som passerat - Q4

2012-12-31

Oktober

Första dagen i månaden vaknade jag upp till en smarrig hotellfrukost i Norrköping - dags att lämna över nycklarna till lägenheten och genomföra försäljningen av lyan.

Namnskylt Nycklar Hotellfrukost


En vacker dag ringde telefonen - in genom dörren bars två gigantiska skjutdörrar! Nu skulle de vita, fula garderoberna bort!!

Skjutdörrar från ELFA Skjutdörrar från ELFA Skjutdörrar från ELFA


Jag skämde bort mig själv genom att klokt investera mina pengar i en sprojlans ny dator... Det satt långt inne, men ack, det var jag faktiskt värd.

Datorbygge Datorbygge Datorbygge


November

Jag deltog i Armada tillsammans med DICE på KTH. Jag svarade klokt på väldigt många frågor under de få timmarna jag stod där... Alltid kul att träffa folk!

Nathalie med DICE på Armada


DICE fyllde 20 år och det firades med ett garageparty á la 90-tal! Nere i ett bilgarage fanns allt som behövdes för en lyckad fest - en scen, arkadspel, två bardiskar och folk på gott humör! Under kvällen dök E-Type upp på scenen och folk blev som galna!

DICE 20 year and E-Type DICE 20 year and E-Type DICE 20 year and E-Type DICE 20 year and E-Type


December

Efter att ha vänat på premiären av The Hobbit slog vi på stort och gick på The Hobbit i 3D och High Frame Rate.

Jag var iväg på min första konsert ever - Europe! Förband bar Mustasch och vi rockade loss tillsammans med folk i våra föräldrars ålder ^^

Mustasch på Hovet Mustasch på Hovet Mustasch på Hovet


Detta är också året som jag fyller 26 år och inte längre får ta del av alla trevliga förmåner... Suck. Dock fick jag en väldigt trevlig födelsedagspresent i form av en stooooor skärm!! Hihihi!

Dell u2713


Julafton firades i Degerfors med familjen. Julmat, julgodis och julklappar... Aldrig har jag varit så nöjd med de klapparna jag gett bort och lika nöjd var jag med klapparna jag fick! Det är inte varje dag man får både en helkroppsmassage och ansiktsbehandling inbokade på samma dag! Det var 2 h 10 min ren njutning...