Garageparty och 90's-tema!

2012-11-30

Vem blir inbjuden till ett party anordnad av DICE och tackar nej? Inte jag iaf... På torsdagskvällen hade vi blivit inbjudna till deras 20-års partaj samt för att fira deras lyckade release av Battlefield 3 Premium. Vi visste vart vi skulle och traskade iväg till adressen, men när vi kom fram fanns där bara en restaurang och vi kände inte igen en enda människa där inne... Jag kunde höra massa musik och en dunkande bas, men jag såg ingenting ^^ Hmm... Utanför en garageport stod ett par "vakter", så jag gjorde antaganet att vi skulle in där (hur konstigt det än låter). Jag visade upp mitt DICE-kort och blev insläppt.

Och där var det - i ett garage under marken fanns både musik, arkadmaskiner, folk, barer, en scen och en DJ - självaste Raz från Rob 'n' Raz! Snacka om helskumt!!!

Temat var the 90's och garaget representerade hur det hela startade - i ett garage (såklart) på 90-talet! Plötsligt dök E-Type upp på scenen och hela garaget rockade loss - händerna i taket och studsandes som om de vore tillbaka på discot på högstadiet ^^ Haha, helt underbart!

Plötsligt slutade musiken spela och vi blev bortskyfflade genom ett par gångar... Jag hade ingen aning om vart vi skulle, men helt plötsligt befann vi oss på Hell's Kitchen på Stureplan ^^ Där fortsatte firandet för de som önskade!

E-Type at DICE party

E-Type fick oss alla att rockade loss i garaget!!

Sen kan man ju fundera på vad/vem som skrämmer honom ^^