Förb***ade, j*vla hatthylla!

2012-11-03

Idag skulle de sista tapetvåderna upp i hallen!!! Äntligen... Så snart de var på plats insåg vi att vi inte hade så mycket arbete framför oss - lite el, några lister och en hatthylla skulle upp, så vi bestämde oss för att ta en tur till Kista Galleria. Innan det hann vi dock in en sväng på loppisen som ligger i närheten och självklart hittade jag lite småsaker ^^ Först fick jag syn på salt- och pepparkar, superballa, så de var jag ju tvungen att köpa. Sen gick jag ner en våning och det skulle jag nog inte ha gjort... Där låg de, helt sprillans nya ögonskuggor från MIST för 25 kr/st!!! Nej, jag behöver inte fler ögonskuggor, men det är ju så roligt! Och som om inte det vore nog, jag hittade nya MIST-bortar också för 15 kr/st ^^ Rena rånet... Det hela slutade med att jag gick därifrån med 7 nya ögonskuggor och 4 nya borstar!

Jahapp, då var det dags att åka till Kista... Vi slog oss ner och käkade i deras Food Court innan vi strosade runt bland butikerna. Jag var helt slut när vi kom hem igen vid 18, men jag skulle sätta upp hatthyllan!

Jävla hatthylla... Kan det krångla, så krånglar det - mycket! Jag trodde lite naivt att det bara skulle vara att såga av dem till rätt längd och sen skruva upp skiten, men ack så fel jag hade. Det slutade med att jag kastade hatthyllans alla delar på min pappa innan jag gick och surade i soffan med världens skallebang ^^

Den sitter dock på plats nu, men det är inte min förtjänst, den saken är klar...