Då var flytten snart klar :)

2009-08-22

Det har varit en fullspäckad dag idag... och den började tidigt! Tyvärr så sov jag inte speciellt mycket inatt och mina 4h i börjar kännas av nu ^^

 

Vi började dagen med ett besök på Bauhaus där vi köpte lite skyddsplast och flyttkartonger. Därefter packade vi ner i Blondies lägenhet och när vi fjäskat lite för nära å kära, packade vi bilarna fulla med bl.a. en säng, ett skåp, en tv-bänk och en flyttkartong. Jag fattar inte hur det går in så mycket saker i den här lilla lägenheten, men det gör det på nåt vänster!

 

Vi plastade in min säng (tanken var att den skulle ställas upp på vinden) och började bära, men vi kom inte ens in genom dörren till vinden ^^ Så det var bara att planera om. Efter lite om och men så var alla Blondies grejer på plats i lägenheten och vi tackade så mycket för hjälpen.

 

En snabb runda till IKEA och vi hade fått tvillingar - ännu en arbetsstol till lägenheten! Och ytterligare ett par timmar senare, nu, så är snart allt på sin plats!!! ![:D](/img/smilies/grin.png) Men bara nästan, Blondie har fullt upp med att bygga ihop stolen ^^ Som vi alla vet måste man vara Einstein för att lyckas bygga ihop något från IKEA ...

 

 

 

Själv ska jag läsa några sidor ur java-boken innan jag lägger mig tillrätta vår "nya" sköna säng ![:D](/img/smilies/grin.png) hihi!