Och nu får vi sota...

2012-05-28

... för det underbara sommarvädret vi har haft i en vecka! Temperaturen sjönk nästan 20 grader idag ^^ Galet, eller hur!?

Veckan och helgen har bestått av tentaplugg i massor. Jag har hunnit med en glass eller två också samt några timmar på jobbet, produktivt va! Fördelen med papperstentor är att man kan plugga ute i solen utan att behöva knappa på en laptop, så jag har nog fått liiiite färg också...

Idag blev det en go sallad på Texas innan jag spenderade några timmar i skolan. Det var nog första gången på ett par veckor jag faktiskt satt i skolan och pluggade och ska jag vara helt ärlig vet jag inte om jag får mer gjort där än här hemma. Jag är faktiskt ganska duktig på att fokusera på det jag ska även om jag sitter hemma i soffan... Självdiciplin kallas det har jag hört.

Imorgon är sista dagen innan den första tentan och jag hoppas det går vägen! Som alltid beror det på om jag har prickat in rätt saker i boken eller ej, den är ju ändå på ett par hundra sidor...

Dessutom måste jag få säga att jag är riktigt nöjd med frillan - sjukt nice när jag vaknar på morgonen, hähä! Jag orkar verkligen inte fixa håret 30 min varje morgon, nej, då njuter jag längre av min frukost istället!