Röd dag och arbete!

2012-05-17

Somliga firar, andra njuter av att de är lediga från jobbet, vissa är på resande fot och på väg någonstans... Vilken kategori tillhör du? Jag tillhör iaf kategorin som jobbar ^^

Det har varit en lång dag, med myyycket folk. Det var nästan så jag trodde att det var sommar och semester ett tag, för hur mycket vi än jobbade växte kön med människor! Som tur är så är det vår - människor är med andra ord på gott humör (än så länge iaf).


En sak jag inte kan greppa är hur bra människor är på att ta hand om sig själv. Ibland har jag sett de sjukaste kvittona - 4 påsar chips, 1 kg lösgodis, 3 påsar Gott & Blandat, 3 250 g chokladkakor, läsk till förbannelse - allt till det fantastiska priset ~400 kr!!!

Eller varför inte snus, cigg och Red Bull - då är man väl världens mest hälsosamma människa??? Usch, det äcklar mig...

Ibland får jag frågan hur jag kan jobba i en butik som har tillgång till allt - godis, snask, korv, m.m. utan att läskas av det? Men om sanningen ska fram så äcklas jag av vad folk handlar och suget som eventuellt skulle finnas upphör att existera... Så enkelt är det att hålla sig borta från allt ^^

När det var dags för mig att åka hem möttes jag av totalt ösregn över Norrköping... Så mycket för den fina promenaden jag hade planerat. Istället åkte jag in till Hageby och handlade på mig lite jordgubbar och grädde ^^ Mums!