Presentationer och tårtor...

2012-05-11

Det märks att tenta-p närmar sig (inte sommarlovet, utan tenta-p ^^), plötsligt ska allt ske på en och samma gång. Alla labbar ska redovisas, projekt ska presenteras och det ska skrivas rapporter hit och dit... allt medan solen skiner utomhus ^^

I förrgår bjöds det iaf på tårta från Sockerbagarna - detta för att många av oss varit duktiga och svarat på en "Nöjd Student Index"-enkät. Det tackar vi för!

Igår presenterades mitt projekt i TSBK07 - Computer Graphics, i Linköping... Jag vaknade 03:30 och kunde inte somna om - så nervös var jag! Det är så fruktansvärt löjligt, men jag blir så nervös att jag inte ens vet vad jag heter. Och det kvittar vad jag ska prata om, det har ingen betydelse, men så fort det blir en presentationssituation av det hela, ja, då låser sig allt.

Jag tog mig igenom det iaf, dessa futtiga 15 minuter, sen tog jag bussen hem till Norrköping igen. Väl hemma slog jag mig ner i soffan och spelade PS3, det var jag väl ändå värd?!

Idag skiner solen, det är alldeles för varmt för att sitta inne egentligen, men jag har, i stort sett, skrivit klart rapporten som ska in i samband med projektet i TSBK07.

Nu väntar redovisning av ett par laborationer samt två tentor XD sen är det dags att påbörja något hobbyprojekt som ska underhålla mig i sommar!