6 mars

2012-03-06

Det händer inte mycket i dagarna nu, iaf inte som är värt att skriva om här... Sitter hemma med näsan i böckerna mest hela tiden ^^ Idag har jag varvat ekonomin med mat, mat och lite mera mat... Det är den stora nackdelen med att vara hemma, skafferiet och kylskåpet är bara några meter bort!

Det är ganska svårt att sitta inne när solen strålar ute, extra svårt när ekonomi inte är det jag intresserar mig för mest ^^ Men jag har gjort mitt bästa idag iaf och jag har lyckats göra klart min sammanfattning och dessutom räknat några uppgifter. Det får väl ändå ses som en ganska lyckad pluggdag?

Som belöning bjöd jag mig själv på en skål vaniljyoghurt med färska jordgubbar och sen spelade jag lite Rayman, hihi :D Dessutom har jag fixat naglarna nu på kvällen, men känner sig lite finare med lite färg, eller hur!

Morgondagen kommer förmodligen se likadan ut, med en repetitionsföreläsning som undantag. Det bästa imorgon är det som TV:n har att erbjuda - dubbelavsnitt av Big Bang Theory, Sveriges Mästerkock, Greys Anatomy och tillsist Game of Thrones!!!