Kontinentalsäng från Tempur

2017-01-26

Johan och jag kan vara väldigt spontana... På gott och ont ^^ Som idag tex. när vi kom hem och hade köpt en ny säng!

Dagen började som vilken annan torsdag som helst, men på eftermiddagen hade vi en inbokad sängprovning på SOVA. Vi åkte dit och spenderade drygt en timme på att "ligga runt" ^^ Vi testade alla möjliga sängar och tillslut stod det mellan en Carpe Diem och en Tempur. Efter ganska lite om och men, hade vi bestämt oss och ett par minuter senare hade vi betalat handpenningen för sängen ^^

Välkommen hem, sängen... Nu ska vi bara vänta drygt ett år innan vi får sova i dig ^^

Soffinspiration!

2017-01-22

Kan ni förstå att det är gått 6 månader redan sedan vi skrev på kontraktet för vår nya lägenhet?! Idag fick jag lite feeling och bestämde mig för att ta en promenad in till stan och kolla på en soffa på MIO. Johan följde med och jag måste erkänna att jag blev smått överraskad när vi båda var rörande överens om soffan! Stil, storlek och färg - check, check, check!

Vi fortsatte nedför Kungsgatan och svängde in på SOVA när vi ändå var i farten. Vi testade lite olika sängar och jag tror att Johan äntligen förstod varför jag snackat så mycket om Tempur, han verkade gilla den sängen bäst han också. Vi snackade lite med en säljare som hintade om en bra deal (förmodligen inte) och att den dealen snart var förbi (troligen inte). Han gav oss ett kort och bad oss återkomma om vi ville ha en riktig sängprovning.

Vi köpte med oss varsin semla hem från Wienercaféet och när vi satt där i soffan och mumsade, gick det upp för Johan hur verkligt allt det här med lägenheten faktiskt är... "Det blir en helt annan sak när vi kollat på en soffa...".

Air Sense från Zwiesel

2017-01-19

Kolla på den här skönheten... Air Sense från Zwiesel, by Bernadotte & Kylberg. Herregud va vackra de är! Jag har tittat på dem så länge, men nu gjorde jag äntligen slag i saken och köpte ett par glas!

En fantastisk vinterdag!

2017-01-06

Stockholm bjöd på -15 grader och strålande sol, en utmärkt dag för att fota tänkte jag och slängde på mig termobyxorna ^^ Jag hoppade på bussen ut till Blockhusudden i hopp om att fånga lite fina bilder, men jag stod ut i 10 min innan mina fötter vad som två isbitar. Istället för att ta bussen hem igen, hoppade jag på Djurgårdsfärjan... Himla mysigt faktiskt! Jag trotsade den bitande vinden och ställde mig utomhus (vad gör man inte för att få snygga foton ^^) och efter 30 min la vi till vid Nybroplan.