Battlefield 1 Release Party!!!

2016-11-19

Idag var dagen med stort D – dags för Battlefield 1 Release Party! En tillställning värdig röda mattan och en kväll vi absolut inte fick missa, sas det!

Jag var ute i god tid den här gången och kvällens klänning köpte jag redan för en månad sedan. Jag hittade en vacker, svart vintageklänning på Judit, en secondhand-butik med fokus på klänningar. En djup urringning både fram och bak och ett släp baktill. För att väga upp den djupa urringningen köpte jag ett vackert halsband på Zanslösa Zmycken. Håret plattades och topparna lockades, sedan sotade jag mina ögon som pricken över i:et. På fötterna hade jag ett par svarta pumps från Kurt Geiger, inköpte i London för många, många år sedan!

Johan var så galet stilig i sin snygga kostym från Oscar Jacobsen, nästan så jag blev lite nykär igen!

Vi tänkte vara lite smidiga och beställde en taxi bort till jobbet, där vi skulle hoppa på en buss ut till Norsborg och eventet. Vilket misstag! Trafiken på Strandvägen stod helt stilla och innan vi hade kommit förbi Nybroplan hade klockan tickat 15 minuter och taxametern visade 250 spänn! ^^ Herregud...

Nåja, vi kom fram iaf och utanför kontoret stod 3 bussar och folk köade för fullt. 30 min senare befann vi oss i Hangaren och när vi kom innanför dörrarna möttes vi av bord dukade för 1100 personer!! Helt sjukt mycket folk!

Vi serverades ett par glas champagne innan vi slog oss ner vid ett bord och blev serverade både huvudrätt och dessert. Sedan skiftade fokus till party istället!

Jag hade tänkt steget längre den här gången och hade faktiskt med mig ombyte! Jag gled ur min långklänning och bytte till en kort klänning istället och ett par söta ballerinaskor!

När klockan närmade sig 00:30, var Johan den smarta av oss och bestämde att vi skulle hoppa på en av bussarna innan allt stängde 01! Det kan ha varit den bästa idén ever, för hade jag behövt gå i mina skor ens ett par minuter till, hade jag behövt amputera båda fötterna ^^ Herregud va ont jag hade och det var fan ett under att Johan inte behövde bära mig hem från Östermalmstorg (idag sitter jag här med en riktigt vacker blånagel) ^^

Kul hade jag haft iaf och vad vore en lyckad kväll utan ont i fötterna!?

Vem vill du bli?

2016-11-10

Den 21 oktober fick jag besök på jobbet av ett gäng från LIU. De ville filma en kort reklamfilm med mig till deras kampanj Vem vill du bli?. Intervjun gick som en smäck, inte en enda omtagning, sedan passade vi på att ta lite utfyllnadsklipp.

Idag släpptes videon på deras hemsida Vem vill du bli? och jag måste säga att det blev bra! Kul att man kan inspirera folk!

(Klicka på bilden nedan för att komma till filmen!)

Vackra vinterstockholm!

2016-11-09

Vackra vinterstockholm... Herregud som det har snöat senaste dygnet! Helt insane! Stockholm har inte fått såhär mycket snö i november på över 100 år! Vi la oss till fallande snö och vaknade upp till ett riktigt vinterland. Sedan fortsatte det att snöa hela dagen! Det snöade så mycket att all busstrafik i hela Stockholm fick ställas in, vilket t.ex. innebar att de som bodde ute i Nacka fick gå hela vägen hem!

Som tur var gick tunnelbanan fortfarande och när jag hoppade av på Östermalmstorg och passerade Hedvig Eleonora Kyrka, kunde jag inte låta bli att ta en liten omväg för att få det hela på bild. Det var magiskt vackert!

Netlight EDGE Conference

2016-11-06

Idag var det dags för mig och Ivan att hålla en presentation på Netlight EDGE Conference. Det är Netlights internationella konferens och i år hölls den alltså i Stockholm, i Konserthuset närmare bestämt. I publiken satt ~700 konsulter och när vi stod där bakom scenen kände jag hur det började pirra i kroppen. Vi hade en himla bra presentation på gång, men vi hade inte kört igenom den en enda gång tillsammans... Det var lite skrämmande!

Konserthallen fylldes med människor och snart var det vår tur att inta scenen. Vi klev på till musiken av Battlefield-temat, så jävla pampigt! Vi inledde direkt med vår BF1 SP-trailer. Sedan flöt det hela på hur bra som helst! Jag pratade lite om DICE historia, bryggade över till Ivan och sedan tog jag vid igen. Vi visade vår revealtrailer och jag pratade lite om hur väl mottaget BF1 blivit och vilken hype det skapat. Vi pratade om utmaningarna att jobba i ett så stort team och hur det är att ha en release med 2-3 års mellanrum. Men, allt är inte en utmaning när det kommer till spelutveckling. Det är bland det roligaste som finns och en av de största anledningarna till att man inte vill jobba med något annat är hur man påverkar människor runt om i världen! Vi visade två reactions-videos och publiken älskade det! När vi var klara och tackade för oss, applåderade de högt och länge, så länge att vi fick gå av scenen eftersom de inte gav sig!

Det kändes så sjukt bra i hela kroppen, så jävla bra vi var! Riktigt stolt över mig själv och Ivan! Det här kommer bli ett sånt där event som jag kommer blicka tillbaka till när jag känner mig dålig... För dålig är jag inte, jag är rätt bra faktiskt!

Jag hoppas att det togs lite bilder under presentationen och att de skickar dem till mig när de väl är klara... Det hade varit riktigt kul att se!

ComicCon & Aftonbladet Live

2016-11-04

Igår fick jag ett mail på jobbet och det var minst sagt med kort varsel som de undrade om jag ville åka till årets upplaga av ComicCon för att medverka i en intervju med Aftonbladet Live. Inga förberedelser, ingenting... Jag visste inte ens vad det hela gick ut på, men jag tackade ja ändå! Väl där fick jag slå mig ner i en soffa och tjejen som skulle intervjua mig skulle ”unboxa” en av våra Battlefield 1 DICE Edition boxar. Jag visste knappt själv vad som fanns i den, så när hon började packa upp allt var det lika nytt för henne som det var för mig ^^

Det hela var över på drygt 10 minuter och jag måste säga att det hela kändes rätt smärtfritt, även om jag gärna hade varit lite mer förberedd.