K-märkt Garnisonen

2016-10-28

Äntligen fick jag prova bakelserna från K-märkt i Garnisonen. Jag har haft ögonen på bageriet länge, men aldrig haft tillfälle att besöka det. Idag fick jag dock ett tillfälle iom. att jag varit ledig hela veckan! När jag stod där och kikade på alla bakelser, fick jag sån beslutsångest att jag kom hem med en av varje ^^ Och jag måste bara höja ett finger för deras cheesecake – wow! Helt gudomligt god!!

The Target

2016-10-27

Idag efter jobbet var det dags för team event! Lite kul, det var längesen vi gjorde något offsite.

Vi åkte iväg till The Target, en shootingrange där vi fick skjuta 5 olika pistoler! Vi fick bl.a. prova Glock, Hämmerli X-esse, Ruger GP100 och HK USP 45 ACP. Riktigt skoj! Självklart var allt en tävling mellan mig och Johan, precis som alla andra gånger när vi gör något ^^ Vi räknade helt enkelt samman alla poäng när det hela var över och den som hade mest, vann. Gissa vem det var, höhö!

Därefter åkte vi in till stan och käkade tillsammans på Miss Behave Bar. Efter ett par timmar kände vi oss rätt nöjda med kvällen och Johan och jag tackade för oss. Eftersom vi i stort sett såg vår lägenhet från restaurangen, tog vi en kort promenad hem via Strandis. Så himla mysigt... Shit va jag kommer sakna läget när vi flyttar till Nacka Strand...

Battlefield 1 - Releasefirande!

2016-10-18

Jag kan inte fatta att vi idag släpper Battlefield 1 till en hel drös människor som förbeställt spelet! Alla som har köpte Early Enlister Edition får tillgång till spelet ett par dagar innan vi släpper spelet world wide den 21/10.

Reaktionerna och alla recensioner har slagit i taket! Vi har fått så sjukt bra respons från i stort sett alla... Helt galet!

-"Battlefield 1 succeeds far beyond expectations", Polygon.
-"Aavage and exciting, a landmark shooter", The Guardian.
-"The single player is one of the best I’ve ever seen, only made better with a beautiful score and excellent gameplay rich with authenticity.", Good is a Geek.
-"Battlefield 1 is a refreshing, gorgeous shooter that breaks up the monotony of futuristic action games with solid mechanics and a setting that has never gotten the attention it deserves.", The Daily Dot.

Självklart måste en sådan bragd firas och DICE radade upp champagneglasen i baren! Skål till oss som är så in i h*vete bra på att göra spel!

Nathalie - Snart 30 år!

2016-10-15

Innan det var dags att säga tack för den här gången nere i Västervik, sprang Anna iväg och hämtade ett paket till mig! "Nathalie - Snart 30 år!", naw! Det hade jag verkligen inte väntat mig! Anyway, de har stenkoll på min stil... Jag fick nämligen en ljusstake från Georg Jensen som jag har sneglat på mååånga gånger, superfin!!!

Johan 30 år!!!

2016-10-15

Idag vaknade min kära sambo upp som 30 åring! Japp, vi börjar bli gamla... och först ut av oss båda är Johan!

Tina och jag (som vaknade en bra stund före Johan), ställde ordning en bricka med en bit tårta, kaffe och shotglas! ^^ Japp, Johan fick sig en riktigt stark shot såhär på morgonkvisten, en som brände till i halsen! Han hostade lite och konstaterade att den här omgången av Tinas ingefärsshot var riktigt bra!

Jag hade luskat länge efter vad han önskade sig i present och kommit fram till att han ville ha en klocka. Jag hade kollat ut en klocka flera veckor tidigare och när han kom hem efter jobbet en kväll började han kika på egen hand (typiskt). Men, det komiska var att han pekade ut exakt den klocka som jag hade bestämt mig för redan ^^ Snacka om fullträff! Och gissa om han blev glad när han öppnade sitt paket!

På kvällen hade familjen bokat bord på Smugglaren, Västerviks finaste restaurang. Så himla kul att träffa alla över en bit god mat! Johan verkade helnöjd och var inte alltför ledsen över att fylla 30 år! Hipp, hipp, hurra!!!

Grev Magnigatan

2016-10-13

Jag har kommit fram till att inredning och fotografering är min hobby. Visst är det skoj att måla lite eller designa något, men inte lika kul som det förstnämnde.

Förra månaden beställde jag en lampa från Bolia. Det kan hända att det får klassas som ett impulsköp, men det stod Nathalie över hela lampan om ni frågar mig ^^ I veckan levererades den och i helgen skruvades den på plats! Jag älskar den!

Självklart åkte kameran fram! Jag vill så gärna lära mig hur man fotar vinklar (när man inte har ett tilt-shift i närheten), då är det bara att öva, öva, öva!

Intervju på jobbet!

2016-10-05

Lanseringen av Battlefield 1 närmar sig och det innebär intervjuer för min del. Jag, tillsammans med en handfull andra kollegor, har senaste året varit med vid olika event och därmed ställt upp på olika typer av intervjuer och dylikt.

Idag var det dags igen, utan att jag visste om det! Vi får se hur det gick... Kanske kommer det användas, kanske inte. Vi får se helt enkelt!

Battlefield 1 - Game vs Reality

2016-10-03

Höstpromenad runt Djurgården.

2016-10-02

Jag vaknade upp till alldeles underbart väder idag och jag fick nästan dåligt samvete av att titta ut genom fönstret. På med skorna och kameran över axeln, sedan tog jag mig ut till Djurgårdsbrunnskanalen vidare mot Blockhusudden.

När man kommer bort till det lilla fiket på udden, har man perfekt utsikt över Nacka Strand och vår nya lägenhet!

Här ska vi bo!

2016-10-02

Här ska vi bo! Precis där... den våningen! Det där kommer vara vårat köksfönster! Herregud vilken utsikt vi kommer få när vi sitter där och käkar frukost!!

Maldiverna

2016-10-02