Nikon 24-70/2.8

2016-05-25

Äntligen tog jag tag i det, idag köpte jag mig en **Nikon 24-70/2.8**...
Nu är min objektivsamling komplett! Aww... Tänk att materiella ting kan kännas så bra att äga ^^

Findejt på Imouto!

2016-05-21

Ikväll har jag varit på en underbar dejt med min älskade! Han överraskade mig med bokade platser vid the Chef's TableImouto, en del av Michelin-restaurangen Esperanto.

Vi slog oss ner framför de två kockarna och njöt av föreställningen de bjöd på medan de lagade den ena delikata rätten efter den andra. Sittningen pågick i två timmar och gissa om vi njöt! Det var så mysigt och det blir extra kul när vi båda uppskattar den här typen av restaurangbesök - man måste unna sig lite här i livet!

Hipp, hipp, hurra!

2016-05-17

Det är inte varje tisdag man drar... Men idag gjorde vi ett undantag. Micke fyllde 34 år och det skulle självklart firas!

Vi blev ett gäng om 10 pers som möttes upp och skålade för Micke och vi hade bokat bort på Svenska Hamburgerköket och jag måste erkänna att deras burgare helt klart står sig bra! Saftiga och goda, men det bästa var nog deras pommes... Den var riktigt god! När restaurangen stängde (kl 21 redan), hoppade vi in i ett par taxibilar och styrde kosan mot Ljunggrens. Där beställde vi in otaliga Margaritas och det slutade faktiskt med att de slutade servera oss drinkar ^^ Det tog tydligen för lång tid att servera vårat bord, så vi fick nöja oss med ren sprit on the rocks eller öl/vin ^^ Haha, det har jag aldrig varit med om...

Nåja, vi stannade till 01 och sedan försvann vi iväg hem till en kollega som bodde alldeles intill. Helt plötsligt var klockan 03 och vi alla insåg att det är en dag imorgon också!

Det blev 3,5 timmars sömn inatt, men det var det värt! Riktigt kul hade jag iaf!

Fredag den 13e!

2016-05-13

Fredag den 13e... Inte så farligt som man kan tro! Nej, den här fredagen har faktiskt varit riktigt, riktigt bra!

Dagen inleddes med frukostbuffé uppe i stora köket, sedan fortsatte förmiddagen med ett par speltester. Det blev en snabb lunch innan mitt team, Bazaaren, firade att vi numera kan bocka av Alpha... Och firade gjorde vi så klart med tårta!

DICE Stockholm DICE Stockholm

Sedan var det dags för veckans teammöte. Där gick vi igenom den fantastiska responsen Battlefield 1 har fått runt in i världen. Mötet avslutades med att vi alla fick skåla med champagne för ett utmärkt genomförande!

Därefter var det dags för oss att kila upp till stora köket igen. Nu bjöds det på grillade hamburgare och korv... Dessutom var baren öppen! Inte en helt pjåkig fredag om ni frågar mig!

DICE Stockholm DICE Stockholm DICE Stockholm

Battlefield 1 slår rekord efter rekord!

2016-05-12

Herregud... Vad har vi gjort?! Att se allt som skrivs och se siffrorna ticka uppåt, det känns helt sjukt! Jag kan inte låta bli att kolla på trailern, trots att jag har sett den otaliga gånger. Dessutom kan jag inte låta bli att följa kommentarerna och se på när antalet visningar och likes på YouTube stadigt ökar.

Tydligen har vi placerat oss på #15 av Most viewed online videos in first 24 hours och vi har placerat oss på listan med Most Liked YouTube Videos (i dagsläget ligger vi på plats #191 med 1,49 miljoner likes)! Vi placerade oss dessutom på förstasidan på självaste IMDB.com, tillsammans med Game of Thrones ^^ Helt sjukt!

Kolla här nedanför bara, ett litet axplock från allt som sägs!

Battlefield 1 Battlefield 1 Battlefield 1 Battlefield 1

Battlefield 1 Most viewed online video Battlefield 1 Most viewed online video

Battlefield 1 Most viewed online video

Battlefield 1 Most viewed online video

Battlefield 1 Most viewed online video

Battlefield 1 Most viewed online video

Battlefield 1 Most viewed online video

Battlefield 1 IMDB

Nathalie Ek på DICE.se

2016-05-11

Idag fick jag äran att representera DICE även på vår hemsida dice.se. Där kan ni läsa lite kort om mig och vilka ställen jag gärna besöker i Stockholm.

London - Battlefield Reveal - Dag 3

2016-05-06

Då var det äntligen dags, dagen med stort D är här! När jag vaknade idag var jag faktiskt lite pirrig, nästan som ett barn på julafton ^^ Helknäpp, jag vet... Men jag är så sjukt stolt över det här spelet och jag är så glad över att jag har varit med och utvecklat det!

Vi träffades nere i restaurangen för att äta frukost tillsammans. Större delen av lokalen var fylld med ansikten jag numera kände igen. Dagen bestod därefter av mer preppande och när kvällen närmade sig visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen... Jag var superpeppad! Inte så konstigt kanske, det här var ju trots allt min första reveal som jag varit med på (och jag hoppas att det blir fler)!

Plötsligt började det dyka upp ansikten som jag kände igen, bl.a. kända YouTubare och folk jag träffat på kontoret. Biografen fylldes med förväntansfulla människor och snart hade timern tickat ner till 0. Dags för offline-eventet där de inbjuda fick en något mer exklusiv presentation... De fick se mer gameplay än vad vi visade på online-eventet!

När trailern visades för första gången fick jag gåshud över hela kroppen! Jag försökte ta in allt som hände, men det gick inte riktigt. Jag tror inte jag förstod hur stort det skulle komma att bli när vi visade trailern live för resten av världen.

Efter offline-eventet var det min tur att göra ett par intervjuer, en av dem ligger uppe på GAMEREACTOR.

När klockan slog 21:30 hos oss i London var det äntligen dags - Battlefield 1 gick live! Vi slog tittarrekord på Twitch med över 505 000 människor som följde streamen... Sen fanns det så klart fler streams runtom på nätet, så jag har ingen aning om hur många som faktiskt kollade totalt!

Mottagandet var HELT GALET! Internet exploderade verkligen! Kommentarerna strömmade in och alla var positiva, varenda en! Hela kroppen skakade när jag försökte hinna med att läsa kommentarerna... Vad hade vi gjort!?

När showen var över och kamerorna stängdes av, tittade vi alla på varandra och skakade på huvudet. Det här var det sjukaste vi varit med om! Vi kunde inget annat än att köra "high fives" och kramas!

På kvällen skålade och firade vi en lyckad reveal. På något vänster fick jag in en hel pitcher med Sex on the Beach... Nej, jag drack inte upp hela själv ^^ Därefter blev det en vända i hotellbaren tillsammans med resten av gänget! Helt plötsligt var klockan 03:30 och min väckarklocka var ställd på 06... Det blev inte många timmars sömn den här natten, men det var det helt klart värt - en once in a lifetime experience!!!

Battlefield 1 Official Reveal Trailer

2016-05-06

London - Battlefield Reveal - Dag 2

2016-05-05

Jag vaknade tidigt på torsdagen, som vanligt... Jag lyxade dock till det genom att norpa lite jordgubbar och juice i minibaren, sedan tappade jag upp ett bad och la mig där en halvtimme innan frukosten!

Vilken tur att jag fick med mig en dator från jobbet, för dagen bestod till största delen av jobb och förberedelser. Vi höll igång från tidig morgon till sena kvällen. När klockan närmade sig 21 tackade jag för mig och knallade bort till hotellet. Mitt middagssällskap för kvällen var Iris, en tjej från EA som preppade mig inför kommande intervjuer.

Vi beställde in varsin Oxfilé och Lemon Tart och skålade med varsitt glas rött. Helt plötsligt kom vår kypare fram med en flaska vin och fyllde på våra glas... "Självklart ska ni ha lite mer vin, flaskan står vi för!" Snacka om att vi blev förvånade ^^

Battlefield - World Premiere Teaser

2016-05-05

London - Battlefield Reveal - Dag 1

2016-05-04

Åh, idag bär det av till London och det kommande reveal-evetet för Battlefield! Som jag har längtat efter att få tala om för alla vad jag har jobbat på för projekt de senaste åren!

Imorse plockade taxin upp mig och iväg bar det mot London och Chelsea... Jag mötte upp både Lars och Aleks på flygplatsen innan det var dags att gå ombord. Väl ombord blev vi försenade då vi fick vänta in en hel klass som var sena. Efter 30 min fick vi dock reda på att vi var tvungna att byta flygplan pga. bränsleläckage. Så, vi blev ytterligare en timme sena innan vi fick komma iväg... Tur att vi inte hade ett tajt schema i London ^^

När vi tillslut kom fram till The Chelsea Harbour Hotel, hann vi inte så mycket mer än att slänga i oss lite mat innan det var dags för jobb! På kvällen hann vi dock äta en gemensam middag och jag fick lära känna många nya ansikten inom EA. Riktigt kul!