Examensansökan är inskickad!

2016-02-24

Äntligen!!!

Äntligen är min examensansökan inskickad till universitetet! Det tog bara sisådär 3 år ^^ Men, bättre sent än aldrig! Gud så skönt att det känns att vara klar... Att få hem det där pappret betyder så sjukt mycket för mig, jag vet inte varför, men det gör verkligen det.

Gnarly Burger!!!

2016-02-23

Alltså, Stockholms bästa burgare serveras av grabbarna från Gnarly Burger! Herregud va goda de är! Varje tisdag står de utanför jobbet med sin food truck och då vet hela DICE vad som gäller... Det börjar bli en tradition att beställda en Bobs Hot med bacon, den är så fruktansvärt god!

Mocco!

2016-02-21

Ibland är det verkligen sååå skönt att bara sitta hemma en hel helg. Att bara sitta i soffan och tjocka sig i soffan... himmelsk!

Men, idag tog vi en promenad runtom Östermalm innan vi slog oss ner på Mocco. Mocco tillhör tydligen ett av Östermalm mer kändistäta restauranger/fik och har legat högt upp på min måste-besöka-lista! Förväntningarna var höga!

Vi besökte Mocco lagom till söndagsbrunchen och det var ganska mycket folk på plats, dock inga kändisar idag. Vi funderade på om vi skulle hugga varsin brunch deluxe, men kände att det hade blivit alldeles för mycket. Det slutade med att jag beställde in en "Smashed Avocado Sandwich" med lime, chiliflingor, olivolja, rostad bröd och två stekta ägg.

Gott var det, men inte speciellt prisvärt.. Det finns både mysigare och mer prisvärda brunchställen på Östermalm och om det blir ett återbesök är det för att äta deras kompletta brunch, inkl. deras amerikanska pannkakor.

The Bar

2016-02-19

Ibland händer det att hela fredagen försvinner iväg på möten och speltest. Idag var en sån dag.

Dagen började med årets (och kontorets) första frukostbuffé. DICE har anlitat en cateringfirma som dukar upp ett långbord med diverse pålägg och tar hand om oss på morgonen. Riktigt lyxigt måste jag säga! Dock saknar jag den stora bröd-buffén som vi hade förut och pannkakorna som de bjöd på tidigare. Men, riktigt fint i övrigt!

Efter frukosten hade vi vårat första speltest, det pågick lagom fram till lunch. Därefter hade vi ett Company Meeting i drygt två timmar. Sedan hann jag med en timme i gymmet tillsammans med Nils och Krisoffer innan det var dags att smita upp till köket och skåla in vår private bar - "The Bar".

Det bjöds på DJ, snask och fatöl, flasköl, cider och vin! En liten besvikelse var dock att det fanns cocktailglas i baren som aldrig kom till användning... Jag hade gärna sett att de bjöd till lite extra och tog dit en bartender som fixade härliga drinkar! Men, det var riktigt bra... Mycket mer plats att umgås på i det här huset är i Glashuset!

DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen

Grand Opening av nya kontoret!

2016-02-15

Jag har nu jobbat på Fatburen i två månader. Det har varit två månader av ofärdigt kontor, byggarbetande, inget kök, ingen matsal och inget ställe att ta en kaffe och koppla av på. Men, idag var det äntligen dags att öppna våning 9 för hela företaget! Det innebär att det stora köket och matsalen nu är tillgänglig. Dessutom öppnade de "vardagsrummet" med soffor, bar, biljardbord m.m. Jag tog med mig kameran för att knäppa ett par kort innan folk grisar ner allt, vilket tyvärr inte kommer ta speciellt lång tid...

DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen

DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen

DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen DICE Office Fatburen

En helt vanlig dag på jobbet!

2016-02-12

Jag skulle vilja påstå att det här representerar en helt vanlig dag på jobbet, men det vore att ta i... Men, när vi har gjort något bra är DICE bra på att visa uppskattning! Efter att ha jobbat hårt mot en deadline i tre veckor, som dessutom gav rejält med utdelning, så firades teamet med ett glas Champagne efter dagens teammöte!

DICE Champagne

Stockholm Tea & Garden

2016-02-06

Istället för att stanna hemma och sitta inne hela helgen, tog Johan och jag en promenad bort till Stockholm Tea & Garden för att avnjuta lite Afternoon Tea!

VI beställde in hembakade scones och tillbehör som hemlagad lemoncurd, clotted cream samt två olika sorts sylt (hallon och äpple/kanel). Vi tog även in tre snittar var (fingersandwich), med härligt goda fyllningar samt dagens hembakade söta avslutning, hemlagad tårta och två sorters sorbet!

Stockholm Tea & Garden