Att bygga loft!

2014-11-15

Jag behövde inte ens fundera när frågan kom - "Hur har du tänkt i sovrummet? Ska du bygga loft där?"... Självklart ska jag bygga loft där inne! Designen var inte heller speciellt svår att bestämma sig för, jag behöver all förvaring jag kan få. Det kommer alltså bli förvaring i trappan, en bokylla som tar mig upp till sängen. Hur bra som helst!

Hela stommen kommer vara i vitt och toppen på trappstegen kommer få samma hårdvaxbehandling som golvet, Osmo Ebenholts. Under sängen sätter vi spotlights, sen fixar jag till en arbetshörna där under... Tada - mer plats!

Det här med att flytta...

2014-11-10

Alltså, det här med att flytta är verkligen inte mig grej... Det är få saker jag avskyr lika mycket som jag hatar flyttkaos. Kolla bara! Jag fattar inte att jag har så mycket prylar redan, jag har inte ens passerat 28 år!

Lass efter lass med kartonger kommer in i lägenheten. Jag packar upp så gott jag kan och lagom tills jag fått lite mer andrum, kommer nästa lass. Det tar liksom aldrig slut! Dessutom är halva lägenheten i Järva fortfarande kvar, jag förstår inte hur det här ska gå. Jag hoppas verkligen hela idén med att bygga loft kommer lösa delar av mitt problem ^^

Monster Jam @ Friends

2014-11-08

Päronen kom på besök denna vackra helg som bestod av totalt kaos... flyttkaos that is. Biljetterna till Monster Jam var köpte för längesen och var en "Fars dag"-present till farsgubben.

Kl. 11:00-14:00 hade vi möjlighet att besöka Pit Party - up n' close med bilarna nere på arenan innan själva showen satte igång. Kl 15:00 drog det hela igen o tack och lov för hörselskydd! Jeeez, vilken ljudnivå det blev när de startade bilarna!

In Flames @ Hovet

2014-11-06

Ikväll var det dags för In Flames på Hovet - som jag hade längtat! Förband var Wovenwar och Papa Roach och de lämnade oss inte besvikna. Papa Roach ägde och Mr Roach himself sprang runt i publiken och hamnade bara någon meter från min stol! När In Flames tillslut intog scenen var det klasskillnad, de var helt galet bra!! Awesome stuff!!!!

Alla helgons dag!

2014-11-02

Alla helgons dag... Nej, jag spökade inte ut mig i år heller. Istället var jag sjukt vuxen och åkte iväg på middag ute hos goda vänner! Jessica & Micke bjöd in till taccokväll! Men, det var inte vilken tacco som helst... Nej, Micke körde långkok på högrev, friterad hälleflundra, hemmagjord guacamole och rödkålssallad med dressing. Alltså, det var så gott att jag höll på att smälla av!!! King Micke of the kitchen, jag bugar inför dig!