Tillfixningar av balkongerna!

2013-04-30

Det är lite lyxigt att ha två balkongner, speciellt när en av dem är inglasad och den andra passar perfekt till härliga middagar i stråkande solsken!

I söndags var vi sjukt produktiva - inom loppet av ett par timmar hade vi fixat golv till båda balkongerna, städat undan alla onödiga prylar som "förvarats" där under vintern och fått golven på plats!

Dessutom påbörjade jag ihopsnickringen av den nya grillen! Den kom verkligen i tusen delar och jag kliade mig i huvudet när jag såg alla skruvar som skulle på plats ^^ Men det var bara att sätta igång...

Mitt i allt grillbyggande fick jag skynda iväg för att aggera flytthjälp! Efter ett par timmar var tösens prylar på plats i huset (!) som hon ska flytta in i i veckan...

På kvällen återupptog jag byggandet av grillen och tillslut, runt 22, rullade vi ut det lilla monstret på balkongen! Nu ska bara gasolen på plats, sen ska allt grillas (bara för att jag kan!!) imorgon, det ska tydligen vara strålande solsken hela dagen!!!

Samsung S4!!

2013-04-29

Nu har jag äntligen köpt mig en ny telefon - det blev en Samsung S4!

Efter att ha vaknat väldigt tidigt på lördagen och tittat på ett par avsnitt av Arkiv X, bestämde jag att vi skulle åka in till Solna för att köpa mig en telefon ^^ På 7 minuter var vi påklädda och hann precis med bussen... Väl framme i Solna insåg vi att Telia-butiken, som skulle finnas där, inte existerade ^^

På nästa buss in till Sundbyberg och in på Telia-butiken där - "Tyvärr, det är bara våra flaggbutiker i Sverige som har fått in ett par exemplar, butiken på Kungsgatan är en av dem". Jaha?!

På pendeln från Sumpan till stan i hopp om att de hade ett exemplar kvar till mig, vilket de hade! Killen jag handlade av var nog på bra humör, för han slängde med 32 GB minne och ett "flip cover" på köpet. Det tackar vi för!

Hostage!

2013-04-29

Mitt söta lilla spöke har en tendens att rymma... Ibland försvinner Ghosti och dyker upp lite överallt - i mötesrum, i blomkrukorna, bakom gardinen, etc. Den här gången blev den tillfångatagen av Alan!!! Noooooooooo!

Hostage

Bibimbap och träningsvärk!

2013-04-26

Efter en lång dag på jobbet igår, klev jag in i gymmet på DICE tillsammans med Linnea för att lyfta lite skrot! Eftersom hon är kung på det hon gör, finns det ingen bättre än Linnea för att visa mig hur det ska gå till! Hon petade på mig, sa åt mig att andas och lyfta blicken och bröstet, tänka på det ena med det tredje - perfekt!

För att var första gången fick jag nog godkänt, nu är det bara att fortsätta och bli lite starkare för varje gång!

Efter en snabb dusch gick vi iväg till Bibimbap där vi mumsade i oss lite god mat! Perfekt avslut på dagen!

Idag är jag dock allt annat än smidig i kroppen... Stel som få gånger förr och träningsvärken i ryggen kommer krypandes, sakta men säkert ^^ Men, jag måste erkänna att jag gillar det!!

Vigårda BBQ

2013-04-24

Efter jobbet igår tog vi en promenad genom stan. Vädret var härligt och uteserveringarna fulla, kanske inte så konstigt att vi blev lite sugna på att slå oss ner någongstans. Plötsligt fick vi syn på Vigårda Barbeque på Kungsgatan - en alldeles fantastisk idé som vi bara blev tvugna att prova!

"Vi är tre kockar som gillar god mat, schyssta råvaror, bondgårdar, åkrar och grönsaksland.
Som många andra tycker vi om att äta snabbt ibland, och har därför länge funderat på att öppna
snabbmatsrestaurang. För oss är det viktigt att maten är äkta med ett tydligt ursprung och att råvarorna är goda.

Resultatet är Vigårda. Här grillar vi mat över en stor träkolsgrill; enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.
Svårare behöver det inte vara.

Välkomna önskar Melker Andersson, Danyel Couet och Jonas Ålund"


Vigårda BBQ

Vigårdaburgare med nötkött & färska pommes frites med halvssalt.

Det finns inget dåligt väder...

2013-04-23

Paraply

UX-teamet kör Gocart!!!

2013-04-19

UX-teamet åkte till Frihamnen och körde gocart!! Gissa om tävlingensinstinkten kom fram ^^

Rena rama kaffelyxen!

2013-04-18

I veckan har det tillkommit en rymdmaskin på jobbet - en ny kaffemaskin alltså... Helt insane är vad den är! Den är t.o.m så fräsig att vi under två dagar fick en supersnabb baristautbildning på jobbet för att kunna använda den och göra vår kaffe ^^

Kaffe på DICE

Detta är resultatet!

April april...

2013-04-15

Baciller... de är överallt!

2013-04-14

Jag vet inte riktigt vad som hände, men den här söndagen har då inte bjudit på varken sol eller värme som utlovat! Nej, det var rena beskvikelsen att titta ut genom fönstret imorse ^^ Blött, grått och kallt...

Dessutom är jag förkyld... Det började redan i onsdags, men jag höll mig på banan hela veckan och höll ut till i fredags ^^ Sen var det kört! Är dock på väg att bli bättre igen...

Men det är så typiskt, jag var ju precis sjuk! Innan vi flyttade hit var jag inte sjuk speciellt ofta, men nu, med alla föräldrar som kommer dragandes med sina barns baciller, då blir man sjuk hela tiden! Bah!!!

Kvällspromenad efter jobbet!

2013-04-09

Bra avslut på veckan!

2013-04-07

Första skivan av The X Files - Season 2 är avklarad, solen skiner, snöflingorna som föll tidigare imorse är borta, tvätten är i maskinen och dagens middag jäser ute i köket! Ujujuj vilken bra start på söndagen!

The X Files - Season 2

Silver Linings Playbook - Du gör mig galen!

2013-04-06

Efter en fullspäckad vecka på jobbet, bestämde vi oss för att varva ner och gå på bio! Det blev "Silver Linings Playbook", eller den något misslyckade svenska titeln - "Du gör mig galen!"...

Det hela handlar om en man som släpps ut från psyket där han har spenderat 8 månader efter att ha försökt slå ihjäl sin frus älskare. Smått galen, som han fortfarande är, tvingas han flytta hem till sina föräldrar igen. Han gör nu allt för att återförenas med sin ex-fru och självklart träffar han en ny tös på vägen - Tiffany, som också är lite smått galen ^^

Filmen har blivit prisad med hela åtta Oscarsnomineringar! Det är en mysig film, men inte speciellt överaskande, man förstår åt vilket håll det bär om vi säger så :) Men, den är underhållande och jag kände mig glad inombords när vi gick hemåt, det är ett bra betyg!

Välkommen till NYA Drinkmixen!!

2013-04-01

Drinkixen

Välkommen in till NYA Drinkmixen - klicka på bilden för att komma vidare!

Kom igen våren, you can do it!!!

2013-04-01

Vårblomma