Game of Thrones - Season 3

2013-03-28

31 mars närmar sig...

Magisk vy från DICE

2013-03-28

Utsikt från Slussen

Utsikt från DICE

(Klicka på bilden för förstoring)

Nu är det nära!

2013-03-27

10:21 am - On FedEx vehicle for delivery

Nu är jag sååå nyfiken!

Battlefield 4 - 60 second TV spot

2013-03-27

Detta måste vara en av de bästa 60-sekundersfilmerna, ever!!!

Battlefield 4 - 17 minuter Gameplay!!!

2013-03-27

Battlefield 4 - Skandia-Teatern

2013-03-26

Battlefield

Battlefield 4 @ Skandia-Teatern

Påskägg!!

2013-03-26

Påskägg

DICE bjuder till lite extra på påsken!

12 veckor med SATS!

2013-03-26

Idag hämtar jag hem den sista stämpeln i "Träna 12 veckor med SATS"! Som sagt, det är lite triggande att få den där stämpeln ^^ Efter påsk är det dags att fylla nästa häfte, allt för att man ska vilja dra sig iväg till gymmet!

12 veckor med SATS

25 mars 2012

2013-03-25

För exakt ett år sedan landade jag på Kansai International Airport i Osaka, Japan. Efter 22 restimmar satt jag hemma hos min bror, i hans studentlägenhet, under en kotatsu i Kyoto...

Kotatsu

För er som inte vet, en kotatsu är ett bord med en värmeslinga på undersidan varpå en filt läggs över... här sitter man sedan och värmer sig och har det mysigt!


Gissa om jag längtar tillbaka - vår i Japan måste väl ändå vara den absolut bästa tiden på året... Hanami-firandet och alla träd som står i rosa blom... Jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på det och tittar tillbaka på några av mina 7000 (!!!) bilder som knäpptes under de två veckorna jag var där.

Idag, ett år senare, planerar jag nästa resa till Japan ^^ Nja, det blir inte riktigt än, men jag har ju ett par semesterveckor att fylla med något spännande, eller hur?

Battlefield 4 - Sneak peak #4

2013-03-25

Extreme makeover!

2013-03-24

Mitt i all stress med jobbet, träningen och matlagningen hinner jag nästan inte med något annat... nästan!

Just nu pågår en total makeover av Drinkmixen! Alla grymma funktioner kommer såklart att finnas kvar, likaså alla recept och ingredienser! Dessutom kommer det tillkomma lite nya features, vad det är får ni se när det är dags!

Den som väntar på något gott... :D

Drinkmixen

Battlefield 4 - Sneak peak #3

2013-03-23

LEGO - Lord of the Rings

2013-03-22

Efter en vända till Norrköping idag är jag ganska mos i huvudet,
därför får kvällens underhållning bli lite legospel á la Lord of the Rings!

LEGO - Lord of the Rings

Dags att opponera!

2013-03-22

Då var det dags för mig att genomföra min opponering... Idag bär det av till Norrköping där jag ska opponera på Tina som har gjort sitt exjobb på Twingly. Jag har förberett mina frågor och det ska bli kul att få lyssna på henne.

Sen är det min tur, om ett par veckor, att lägga fram mitt exjobb! Iiiik!!! Åh va jag längtar efter det där diplomet... Vissa verkar inte bry sig det minsta, men jag vill se allt slit jag har lagt ner under de där fem åren, jag vill ha det bekräftat på något vis... Bara att ösa på liiite till!!! Weeeiiii!

Paket från USA....

2013-03-21

Imorse när jag kollade mailen höjde jag ögonbrynet både en och två gånger...

En av rubrikerna löd "FedEx Shipment Notification". Hmm? Från USA alltså? Vad har jag nu gjort? Känner jag någon i USA? Visserligen var en kompis iväg förra veckan, kanske hade hon fått för sig att skicka något...

Eftersom jag alltid tror det värsta om allt antog jag ganska snabbt att det var ett spam. Trots att de där länkarna lockade väldigt mycket lät jag bli att klicka mig vidare.

Sen kom ett till mail senare på dagen - "Tracking update". Wtf?! Nu var jag tvungen att klicka på alla möjliga länkar, jag var ju så nyfiken att jag höll på att spricka ^^ Det visade sig vara ett paket på dryga kilot med hälsningen "Welcome to EA"!

Haha, nu är jag som ett barn på julafton - sjukt nyfiken! Vi får se när det kommer till Sverige. Med lite tur hinner jag få det innan jag går på påskledighet, men förmodligen kommer jag få vänta i två hela veckooooor innan jag får stilla min nyfikenhet! Just nu befinner sig det lilla patusset i Indianapolis...

Nooooo0_o!!!!

Det känns lite tragiskt...

2013-03-21

Vårblomster

...men den 21 mars förra året fanns dessa bedårande skapelser att beskåda här och där...

Snart 8 veckor med "Sats You"

2013-03-21

Det har snart gått 8 veckor sedan jag gjorde min första vecka med SATS YOU - och det har rullt på bra! Det har tom. gått så pass bra att jag nu förtjänar ett par extra stjärnor - på riktigt alltså.

SATS

Jag har alltså uppnått den träningskvot som vi bestämde tillsammans för 8 veckor sedan och för varje extra pass jag genomför får jag en stjärna. Det är helt sjukt, men jag går verkligen igång på något så fånigt som en liten bild ^^ Det taggar mig till tusen! Jag är nu uppe i 6 stjärnor och hoppas på ett par till innan det är slut ^^ Shit, jag är så lättlurad!

Battlefield 4 - Sneak peak #2

2013-03-21

Prepare 4 Battle - Sneak peak #1

2013-03-20

Då var det fredag igen!!

2013-03-15

Då var det fredag igen och dags för ännu en fredagsfrukost. Herregud vad fort dagarna går!!! Jag fattar inte att det är helg redan... Det är lite långt mellan inläggen, I know, men det händer inte så mycket annat än att jag är på jobbet och donar, springer iväg till gymmet, kommer hem och lagar mat innan jag stupar i sägnen! Jag kan ju alltid tala om för er hur duktig jag har varit på gymmet och jag kan ju alltid visa er veckans matlådor, men frågan är hur kul det skulle vara ^^

Frukost på DICE

Koh Phangan på Södermalm

2013-03-10

Efter att ha blivit tipsad om Koh Phangan på Södermalm bestämde vi oss för att gå dit under fredagskvällen. Eftersom restaurangen/baren hade 60 % av platserna obokade brydde vi oss inte om att boka något bord. När vi kom var det dock ganska lång kö för att få plats, men vi bestämde oss för ge det en chans och en timme senare fanns det ett bord ledigt till oss!

Vilket ställe, herregud va härligt det var! Inredningen, alla ljud från ödlorna och lamporna - jag var tillbaka i Thailand för ett par timmar. Det kändes verkligen som det! Maten var alldeles fantastisk och personalen trevlig - dit kommer jag definitivt gå igen när ett tillfälle dyker upp! Pricken över i:et var de friterade bananerna jag beställde in som efterrätt, jag älskar verkligen friterad banan med glass!

Koh Phangan på Södermalm

Koh Phangan på Södermalm Koh Phangan på Södermalm Koh Phangan på Södermalm

Lördagsmys och Mellodello!

2013-03-09

Så, vad gör man när man har besök? Jo, man spelar spel och äter gott! Det är vad dagen består av :D Ikväll väntar mellodello och då kommer det bakas pizza och snaskas på frukt med vit choklad och glass!

Vem håller ni på? Själv kommer jag rösta på Ralf Gyllenhammar - Bed on Fire!

Ralf Gyllenhammar

Ralf Gyllenhammar - Bed on Fire

Bild från allehanda.se

Dunderfredag!!

2013-03-09

Vilken fredag den här veckan har bjudit på!

Dagen började med den sedvanliga fredagsfrukosten på jobbet. Därefter väntade några möten innan det var dags att prova på DICE Fightclub för första gången. Idag stod Jessica för träningen och hon bjöd på Kung Fu! Shit va kul och shit va jobbigt det var! Jag fick mig en mindre fläskläpp, men vad gör det, jag hade kul iaf!

Efter tränignen lunchade vi tillsammans och när jag kom tillbaka till jobbet väntade min massage med Can! Oh så skönt, vilken lyx!!!

På kvällen väntade vi helgbesök av ett par kompisar till Blondie och vi bestämde oss för att slå oss ner på Koh Phangan på Södermalm - vilken tur att vi gjorde det! Det var verkligen en höjdare, det var precis som att vara tillbaka i Thailand igen, på riktigt alltså... Ni ska få se lite senare hur det såg ut!

Matlåda!

2013-03-04

Dagens matlåda lagades igårkväll - köttfärsfyllda piroger! Gosig deg och härlig fyllning, det kan ju inte bli annat än succé!

Köttfärspiroger

Köttfärsfyllda piroger - perfekt att ha som matlåda!

(Klicka på bilden för större bild)

Laxstroganoff

2013-03-01

Fördelen med att ha tex. Mathem är att man får hem en kasse med alla ingredienser som behövs för att göra de medföljande recepten... Nu har ju inte vi någon matkasse som levereras till dörren, men det finns ju de som har det i vår närhet (oerhört passande) - då kan vi roffa åt oss recepten som låter gott!

Förra veckan snodde jag receptet på laxstroganoff som serverades med spagetti. Inte helt fel faktiskt, även om jag inte kände speciellt mycket smak förra veckan pga en dunderkörkylning ^^. Pricken över i:et, iaf för mig, var de salta oliverna! Mums!

Laxstroganoff

Laxfilé, röd paprika, salladslökar, krossade tomater, chilisås, créme fraiche och div. kryddor (salt, peppar, dragon, chili, spiskummin, oregano, cayennepeppar)

Nytt i garderoben från TIGER

2013-03-01

Skjorta från LEE Skjorta från LEE

Jeansjacka från TIGER