Det är fredag!!

2012-09-28

Och fredagar betyder fredagsmyyyyyys!! Senast jag hade fredagsmys var... jag minns inte ens... Inte ett smack ska jag göra! Jag kan bemöda mig med att krypa i min OnePiece och slå på TV:n, men mer än så tänker jag INTE göra!!!

Promenad runt nya stadion!

2012-09-27

Efter en sen dag på jobbet bestämde vi oss för att ta en promenad runt nya stadion... Någonstans måste man väl komma runt tänkte vi ^^ Nja, inte direkt... inte på något smidigt sätt iaf. Som tur var hade vi träningskläder på oss och ett hyfsat tempo, annars hade klockan blivit betydligt mer innan vi kommit hem. Det slutade med en promenad på 7.4 km innan vi var hemma igen ^^

Nationalarenan i Solna

Friends Arena

Gordon Ramsay är min matguru!

2012-09-27

Jag har precis kommit över Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course... Sweet! Han är verkligen min matguru!
Han och Per... Oh så bra!

Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course

Det tar sig även i...

2012-09-27

... sovrummet :D Inte mycket som fattas där nu heller... möjligtvis en till sänggavel, annars tror jag det mesta är på plats - till och med gardinerna som jag trodde att vi aldrig skulle då dit! ^^ Helt sanslöst hur hårda väggar kan vara... Jeez!

Sovrum

Dagens lunch satt som en smäck!

2012-09-27

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med hallonsylt och grädde!

Vi har ett vardagsrum!!

2012-09-26

Kan ni förstå hur skönt det är att äntligen ha ett vardagsrum!? Att äntligen ha en soffa som man kan glida ner i utan att slåss med massa kartonger och dylikt, att ha en TV som står där den ska och kunna slå på ett kasst avsnitt av CSI - det är rena lyxen!!! ^^

Finaste vardagsrummet

Blått är flott!!

2012-09-26

Den härliga frostblå färgen på väggen i datorrummet har torkat, all golvpapp är borta och man börjar äntligen se ett slut på renoveringen!!! Hur underbart är inte det då?!

Alcro Frost Pärlemor

10th anniversary!

2012-09-25

Den 20 september firade Battlefield 10 år! Det firades med massa smarriga tårtor på jobbet!!! Happy b-day!!!

Battlefield 10th anniversary

Nytt vardagsrum!

2012-09-23

Efter mycket om och med, blod, svett och tårar, har vi nu äntligen ett nytt vardagsrum! Taket är målat, väggarna likaså... Oh så skönt! Å vet ni, jag hittade min pärlemorsfärg!

Jag hade ångest i flera dagar över vilken nyans jag skulle välja. Jag gillade den ena mer, men realisten i mig sa att den andra färgen skulle göra sig bättre. Illa det där... Men, jag lyssnade på min inre röst och tog färgen jag trodde skulle göra sig bäst och det var nog tur såhär i efterhand!

Efter 4 lager vit färg och 4 lager pärlemorsfärg, är nu den "nya" väggen (som nu har blivit något mer ljudisolerande), på plats!

Rosé Pärlemor

Frukost på jobbet!

2012-09-21

När jag går och lägger mig på torsdagar längtar jag redan efter fredagens frukost... Varför? Jo, det serveras fredagsfrukost på jobbet - en gigantisk buffé á la hotellfrukost med italienska skinkor, lax, brie- och mögelostar, juicer, hallon, fil, youhurt, m.m. För en frukostfanatiker som mig är det rena himmelriket!

Frukost på DICE

Rena rama vardagslyxen!!

Kökslampa...

2012-09-20

Det här med att välja kökslampa är inte det lättaste. Jag har hittat massa lampor som faller mig helt i smaken, men passar de verkligen in? Nja, de gör nog inte det... Några är för strikta och eleganta, andra för industriaktiga. Dock tilltalar de här mig och jag tror att de är ett bra mellanting av elegans och industri...

Captain by Rydens

Checka regnbågen!

2012-09-20

Regnbåge vid DICE

Läcker utsikt från DICE

Läcker pärlemorsblå!

2012-09-18

Jag är snart flint på vissa ställen på huvudet... Den där metallicfärgen tar död på mig! Det är bra att jag börjar med en så lätt färg, såhär första gången jag faktiskt ska måla lite större ytor ^^ Varenda liten skavank syns, varenda rollerdrag man gör - helt omöjlig. Men jag har gjort det omöjliga ^^ Jag har lyckats få den jämn! Det kanske inte ser ut så på bilden, men där håller den faktistk på att torka...

Datorrummet har fått sig en underbart blåskimrande vägg och den är jämn - riktigt snyggt är det!!! Ibland är jag bara för bra... hähä!

Metallic och pärlemor

Lampan är på plats!

2012-09-16

Efter mycket om och men, dock inte lika mycket som nere i Norrköping, är nu mitt kristallfluff till lampa uppe i taket! Jag har aldrig varit med om så krånglig och bökig lampa att få på plats...

Kristallkrona

Nu ska den fula tapeten bort!!

2012-09-14

Sämre smak får man leta efter... Jag undrar vad de tänkte när de tapetserade vardagsrummet grått?! Usch vad hemskt!!! Men nu ska den bort, den där fula och tråkiga tapeten - måla, måla, måla...

Fula tapet!

Julklappsleverans!

2012-09-14

Inte varje dag man får en sen julklappsleverans, men idag var en sån dag! De ringde från receptionen på jobbet och sa att det hade kommit två paket till mig - två söta små marmeladkrus från Le Creuset!

Marmeladkrus från Le Creuset

1 månad

2012-09-13

För en månad sedan, exakt på dagen, fick vi nycklarna till lägenheten. Då gick även adressändringen iväg och jag kan idag fira (?) att jag varit stockholmare i en hel månad! ^^ Grattis till mig - det firar vi med att slipa tapetskarvar inför helgens målning!

Hallen börjar ta form!

2012-09-12

Hallen börjar äntligen ta form och här kommer ytterligare ett litet smakprov vad som komma skall! Jag tror ni har förstått det vid det här laget, men jag säger det igen - jag älskar våra tapeter!!!

Myresjökök lådinredning Myresjökök lådinredning

Lådinredning!

2012-09-11

Snåljåpen till banktant, som bodde här innan, plockade med sig all lådinredning i köket när hon flyttade... ^^ Så himla illa imo, de passar ju ändå bara till just det här köksmärket!

Det finns två butiker i vår närhet som säjer inredning till just det här märket - ena ligger i Sthlm och det andra ligger i Norrköping. Så, när vi ändå skulle åka ner och flyttstäda, passade vi på att åka förbi och köpa på oss det vi behövde!

Å gissa om det blev bra... Jag är supernöjd, speciellt med kryddhyllan! ^^

Myresjökök lådinredning Myresjökök lådinredning

Metallic och pärlemor...

2012-09-10

Tänk att det ska vara så svårt att hitta något när man väl har bestämt sig. Just nu är vi på jakt efter en väggfärg, en mjukt pärlemorskimrande färg... men det går f*n inte att få tag på.

Alla säger samma sak - "Vi vet inte", "Det finns inte", "Den frågan har jag aldrig fått", osv, Men jag vet att det finns en färg som är skimrande och i metallicfärg. Det jag däremot inte vill ha är heltäckande skimmer, bara lite grann så att väggarna inte ser så tråkiga ut...

Vi får väl se vad färgnissarna säger imorgon när de ringer, men jag har en känsla av, att det kommer sluta med, att jag sitter här hemma och blandar alla möjliga färger innan jag ser mig besegrad i den här frågan!

One Piece!

2012-09-10

Det tog lite tid, men nu har jag äntligen köpt mig en One Piece!
Finns det något skönare att slappa omkring i när man glider runt hemma? Don't think so!!

One piece

Organic chai

2012-09-09

Man blir lite bortskämd på kontoret... En av veckans lyxiga te-sorter var denna (förpackad i en liten tygpåse);

Organic Chai

Organic Chai - Black tea with flavours from spices

Flyttstäd i Norrköping

2012-09-09

Gårdagen spenderades nere i Norrköping där vi mötte upp mina föräldrar för att flyttstäda, den nu tomma, lägenheten. Måste erkänna att det kändes lite sorgligt, kommer sakna den lägenheten! Den har varit underbar att bo i under studentåren! Jag kommer nog framför allt sakna det pyttelilla badrummet, med det läckra kaklet som vi slet med samt de snygga duschdörrarna! Okej, jag kommer nog sakna min garderob också som jag lämnar kvar...

Men nu är det snart slut. Nyckeln till jobbet är tillbakalämnad och snart, i månadsskiftat, lämnar jag vidare lägenhetsnyckeln till den nya snubben...

Moa Lignell - Home Tonight

2012-09-06

Då var det dags för ännu en repeat-låt från Moa Lignell... Jag är såld, igen!

Moa Lignell - Home Tonight

Älskade halltapet!

2012-09-04

Det blir så bra!!! Tapeterna är på plats i hallen efter ännu en slithelg av mina föräldrar... Shit va bra det blir! Jag är så nöjd!!! Nu saknas bara ett par skjutdörrar och lite spotligths, sen är det färdigt i hallen!

Ni ska få se lite bilder snart, jag ska bra gräva fram min kamera som ligger någonstans i datorrummet ^^ Ni får helt enkelt nöja er med lite utropstecken tillsvidare!